NBA

Ντουάιτ Χάουαρντ: Καταγγελία και σύσταση για τη μάσκα

Los Angeles Lakers center Dwight Howard (39) in the second half of an NBA basketball game Wednesday, Feb. 12, 2020, in Denver. The Lakers won 120-116 in overtime. (AP Photo/David Zalubowski)
Los Angeles Lakers center Dwight Howard (39) in the second half of an NBA basketball game Wednesday, Feb. 12, 2020, in Denver. The Lakers won 120-116 in overtime. (AP Photo/David Zalubowski) AP PHOTO/DAVID ZALUBOWSKI

Ο Ντουάιτ Χάουαρντ ανέφερε πως κάποιος τον κατήγγειλε επειδή δεν φορούσε τη μάσκα του στη Disney World, για να ακολουθήσει η σύσταση από τους αρμόδιους.

Η γραμμή καταγγελιών της Disney World για όσους δεν τηρούν το υγειονομικό πρωτόκολλο εξέθεσε τον Ντουάιτ Χάουαρντ. Στη διάρκεια ενός Instagram Live που έκανε πριν από τρεις ημέρες, ο σέντερ των Λος Άντζελες Λέικερς ανέφερε πως κάποιος τον κατήγγειλε επειδή δεν φορούσε τη μάσκα του μέσα στη "φούσκα" του Ορλάντο, με αποτέλεσμα να του γίνει σύσταση από τους αρμόδιους φορείς.

" Κάποιος με κάρφωσε" ανέφερε χαρακτηριστικά ο ψηλός των Λος Άντζελες Λέικερς, με τον προπονητή της ομάδας, Φρανκ Βόγκελ, να εξηγεί στη διάρκεια τηλεφωνικής κλήσης με δημοσιογράφους πως " η αντίδρασή μου ήταν πως όλοι πρέπει να φορούν τη μάσκα τους, εντός και γύρω από το ξενοδοχείο. Πρέπει να τη φοράμε όλοι, στους χώρους που μας έχει τονιστεί".

Παρεμπιπτόντως, σε πρώτη φάση δεν προβλέπεται κάποια τιμωρία για εκείνον, όπως συνέβη -επί παραδείγματι- με τον Ρισόν Χολμς και τον Μπρούνο Καμπόκλο που "έσπασαν" την περίμετρο μέσα στην οποία μπορούν οι παίκτες να κυκλοφορούν στη Disney World.

AP Photo/David Zalubowski

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ