ΝΒΑ: Ανοίγει γραμμή καταγγελιών για τους παραβάτες στη Disney World

Το ΝΒΑ ενημέρωσε για το υγειονομικό πρωτόκολλο που θα υπάρξει στη Disney World για το υπόλοιπο της σεζόν, δημιουργώντας μεταξύ άλλων γραμμή ανώνυμων καταγγελιών.

Το ΝΒΑ προχώρησε -σε συνεργασία με την NBPA- στη δημοσιοποίηση προς την πλευρά των παικτών του πρωτοκόλλου υγείας εν όψει της ολοκλήρωσης της σεζόν στη Disney World. Οι εξετάσεις για κορονοϊό, οι απαραίτητες αποστάσεις και όλα τα μέτρα πρόληψης βρίσκονται αναλυτικά στα χέρια των παικτών όλων των ομάδων που θα βρεθούν στο Ορλάντο.

Πέραν αυτών, κι ενώ άπαντες έχουν μια βδομάδα προθεσμία να αποφασίσουν αν θα βρεθούν στη Disney World, το ΝΒΑ έχει αποφασίσει τη δημιουργία γραμμής ανώνυμων καταγγελιών προκειμένου να μπορούν να ενημερώνεται η Λίγκα για ενδεχόμενους παραβάτες.

Δεδομένου βέβαια ότι μιλάμε για μια αποκλεισμένη -σε τρίτους- περιοχή, είναι εκ προοιμίου σαφές ότι η αλληλεπίδραση που θα υπάρχει μεταξύ των εμπλεκομένων παικτών και εργαζομένων θα είναι η μοναδική την οποία θα έχουν όλοι όσοι βρεθούν στη Disney World. Η συγκεκριμένη κίνηση δείχνει όμως μια ξεκάθαρη κατεύθυνση που χαράσσει το ΝΒΑ προκειμένου να διασφαλιστεί πως ουδείς θα θέσει σε κίνδυνο το πλάνο της επανέναρξης.

AP Photo/Rick Bowmer

 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

HIGHLIGHTS

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.