NBA

Ντόντσιτς: "Ο Νοβίτσκι έμεινε 21 χρονια στο Ντάλας, αυτό θέλω να κάνω κι εγώ"!

Ντόντσιτς: "Ο Νοβίτσκι έμεινε 21 χρονια στο Ντάλας, αυτό θέλω να κάνω κι εγώ"!
(AP PHOTO/DAVID ZALUBOWSKI)

Ο Λούκα Ντόντσιτς έδωσε... όρκους αιώνιας αγάπης στους Μάβερικς, αφού δήλωσε ότι θέλει να ακολουθήσει το παράδειγμα του Ντιρκ Νοβίτσκι και να μείνει σε όλη του την καριέρα στο Ντάλας!

Ο Λούκα Ντόντσιτς σίγουρα ξέρει να λέει τα σωστά πράγματα. Αυτό φάνηκε και σε μία συνέντευξη που παραχώρησε σε σάιτ των Μάβερικς, όπου λίγο-πολύ είπε ότι θέλει να μείνει όλη την καριέρα του στο Ντάλας!

Ο Σλοβένος γκαρντ/φόργουορντ απάντησε σε διάφορες ερωτήσεις, λέγοντας κάποια στιγμή: " Ο Ντιρκ (σ.σ Νοβίτσκι) έμεινε στην ομάδα 21 χρόνια. Αυτό θέλω να κάνω κι εγώ και να ακολουθήσω τα βήματά του. Είναι πολύ σημαντικό να χτίσουμε μία κουλτούρα νικητή".

Ακολούθως ο Ντόντσιτς δεν δίστασε να βάλει άμεσα ψηλά τον πήχη: " Θέλουμε να μπούμε στα playoffs φέτος. Πιστεύω ότι μπορούμε να το κάνουμε και αυτός είναι ο στόχος μας. Όλη η ομάδα είναι ενθουσιασμένη για την σεζόν που έρχεται".

Κλείνοντας, ο Ντόντσιτς είπε κάτι ακόμα: Θέλει να εμφανιστεί ακόμα καλύτερος φέτος σε σχέση με την ρούκι σεζόν του, όπου είχε 21.2 πόντους, 7.8 ριμπάουντ και 6 ασίστ μέσο όρο. Συγκεκριμένα, τόνισε ότι " θέλω να βελτιώσω τους αριθμούς μου. Να τους πάω ψηλότερα. Ανυπομονώ για αυτό".

AP Photo/David Zalubowski

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ