NBA

ΝτεΡόζαν: "Οι Ράπτορς έπρεπε να με 'θυσιάσουν' για να βελτιωθούν"

ΝτεΡόζαν: "Οι Ράπτορς έπρεπε να με 'θυσιάσουν' για να βελτιωθούν"
AP Photo/Kathy Willens AP PHOTO/KATHY WILLENS

Ο ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν δήλωσε ότι πλέον έχει αποδεχθεί πως έπρεπε να θυσιαστεί αυτός για να κάνουν την υπέρβαση οι Ράπτορς, αλλά χωρίς αυτόν δεν θα είχαν φτάσει σε αυτό το σημείο.

Ο ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν βρέθηκε σε μία εξαιρετικά άβολη θέση το καλοκαίρι, όταν είδε τους Ράπτορς να τον παραχωρούν στους Σπερς μαζί με τον Τζέικομπ Πετλ για χάρη του Καγουάι Λέοναρντ. Βλέποντας την πρώην ομάδα του να αγωνίζεται στους τελικούς του ΝΒΑ βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο, ωστόσο πλέον δείχνει ότι διαχειρίζεται καλύτερα την κατάσταση.

Ο σταρ των Σπερς παραχώρησε συνέντευξη, όπου απάντησε χωρίς δισταγμό σε ερωτήσεις που του έγιναν για την περίφημη ανταλλαγή, κάνοντας μία δήλωση στην οποία λίγο-πολύ τα έλεγε όλα.

" Νομίζω ότι το έχω πει μόνο στους κοντινούς μου ανθρώπους, αλλά αν δεν υπήρχαν όλα όσα προηγήθηκαν τα προηγούμενα χρόνια και όσα έκανα, τίποτα από αυτά που έγιναν φέτος θα μπορούσαν να συμβούν. Πάλεψα, θυσίασα πράγματα, έσπρωξα τα όριά μου και έφτασα στο σημείο που έπρεπε να με θυσιάσουν οι Ράπτορς για να βελτιωθούν. Έπρεπε να κάτσω και να σκεφτώ ότι είμαι ο λόγος που τόσα πράγματα που ακολούθησαν έγιναν πιθανά".

Ακολούθως ο ΝτεΡόζαν πρόσθεσε πως " πρέπει να αναγνωρίσει κάποιος στους Ράπτορς ότι αισθάνθηκαν πως ήταν η ώρα να κάνουν ό,τι χρειάζεται για να βελτιωθούν. Σίγουρα πληγώθηκα, επειδή βρισκόμουν εκεί από τα 19 μου χρόνια μέχρι τα 28. Ό,τι έμαθα, ό,τι κέρδισα συνέβη εκεί. Το να αποχωρήσω όταν δεν το περίμενα με αιφνιδίασε. Είμαστε άνθρωποι κι εμείς".

Κλέινοντας μάλιστα ο ΝτεΡόζαν ξεκαθάρισε ότι υποστηρίζει τους Ράπτορς στους τελικούς του ΝΒΑ, αν και το κάνει κυρίως για τον κολλητό του, Κάιλ Λόουρι: " Υποστηρίζω τον καλύτερο φίλο μου, θέλω να πετύχει κάτι για το οποίο προσπαθούσαμε όλα αυτά τα χρόνια και έχει την ευκαιρία να τα καταφέρει. Όλοι στην ομάδα ξέρουν ότι τους υποστηρίζω".

AP Photo/Kathy Willens

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ