NBA

Ντέμιαν Λίλαρντ: Μετέτρεψε το δωμάτιό του σε στούντιο ηχογράφησης

Portland Trail Blazers guard Damian Lillard (0) looks on in the second half during an NBA basketball game against the Utah Jazz Friday, Feb. 7, 2020, in Salt Lake City. (AP Photo/Rick Bowmer)
Portland Trail Blazers guard Damian Lillard (0) looks on in the second half during an NBA basketball game against the Utah Jazz Friday, Feb. 7, 2020, in Salt Lake City. (AP Photo/Rick Bowmer) AP PHOTO/RICK BOWMER

Ο Ντέμιαν Λίλαρντ έχει μετατρέψει ένα μέρος της σουίτας του στη Disney World σε στούντιο ηχογράφησης, περνώντας εκεί αρκετές από τις ελεύθερες ώρες της ημέρας του.

Η Disney World αποτέλεσε τη... σανίδα σωτηρίας για το ΝΒΑ προκειμένου να ολοκληρωθεί η σεζόν, με τους παίκτες και τις αποστολές των 22 ομάδων που θα "κλείσουν" τη χρονιά να βρίσκονται ήδη εκεί -εδώ και μερικές εβδομάδες. Δεδομένου βέβαια πως ουδείς μπορεί να βγει από τη "φούσκα" του Ορλάντο αν δεν συντρέχουν σοβαροί λόγοι, οι παίκτες προσπαθούν να περάσουν τον ελεύθερο χρόνο τους όσο το δυνατόν πιο δημιουργικά.

Ένας εξ αυτών, το πήγε ένα βήμα παρακάτω. Ο Ντέμιαν Λίλαρντ μετέτρεψε μέρος της σουίτας που διαμένει στη Disney World σε στούντιο ηχογράφησης, περνώντας εκεί αρκετές από τις ελεύθερες ώρες της ημέρας του. Η αγάπη του 30χρονου γκαρντ των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς για τη μουσική είναι γνωστή, όπως εξίσου γνωστό είναι το... παρελθόν του στη ραπ (η έτερη μεγάλη του αγάπη).

Γι αυτό, προετοιμάζει το... έδαφος για την στιγμή που θα αποφασίσει πως έφτασε η ώρα να βάλει τέλος στην αθλητική του καριέρα. Πρότυπό του; Ο Ντόναλντ Γκλόβερ, γνωστός και ως Childish Gambino στην παγκόσμια μουσικη σκηνή. "Εκεί θέλω να φτάσω. Τον θαυμάζω για το πώς πέτυχε σε δύο διαφορετικούς τομείς (σ.σ.: μουσική και κινηματογράφος). Ο κόσμος τον σέβεται σε κάθε μία από τις δύο περιπτώσεις. Αυτός είναι ο στόχος μου" ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ντέμιαν Λίλαρντ για το πρότυπό του.

Όπως αναφέρει μάλιστα το ESPN, το δωμάτιό του είναι εφοδιασμένο με μικρόφωνο, ακουστικά, ένα λάπτοπ γεμάτο με προγράμματα ηχογράφησης και επαγγελματική κάρτα ήχου για την καλύτερη δυνατή ποιότητα.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ντέμιαν Λίλαρντ διαφημίζει την καλλιτεχνική του φύση, αφού στο παρελθόν έχει κυκλοφορήσει δικά του τραγούδια, έχοντας συνεργαστεί με κορυφαίους καλλιτέχνες της ραπ μουσικής στις ΗΠΑ, όπως ο Lil Wayne και ο 2 Chainz.

AP Photo/Rick Bowmer

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ