NBA

Νοκ άουτ για 6-8 εβδομάδες ο Μπρόγκντον

Νοκ άουτ για 6-8 εβδομάδες ο Μπρόγκντον
PHOTO CREDITS: AP PHOTO/MORRY GASH

Ο Μάλκολμ Μπρόγκντον θα χάσει την υπόλοιπη κανονική περίοδο και ενδεχομένως κάποια ματς των playoffs λόγω τραυματισμού στο δεξί πόδι.

Με τα playoffs να απέχουν μόνο ένα μήνα, οι Μπακς έχουν ένα αιφνίδιο πρόβλημα να αντιμετωπίσουν: τον τραυματισμό του Μάλκολμ Μπρόγκντον, που μόνο επιπόλαιος δεν είναι. Ο σούτινγκ γκαρντ του Μιλγουόκι θα χρειαστεί να μείνει εκτός γηπέδων για 6 έως 8 εβδομάδες λόγω της πελματιαίας απονευρωσίτιδας που τον ταλαιπωρεί στο δεξί πόδι, αφήνοντας την ομάδα χωρίς το βασικό της "δυάρι" για την υπόλοιπη κανονική περίοδο. Στο πιο αισιόδοξο σενάριο.

Σύμφωνα με το ESPN στο Μιλγουόκι υπάρχει αισιοδοξία ότι ο Μπρόγκντον θα είναι έτοιμος να επιστρέψει πιο κοντά στο χρονικό όριο των έξι εβδομάδων, και πάλι όμως λογικά θα χάσει το ξεκίνημα των playoffs. Ο 26χρονος γκαρντ έχει αρχίσει βασικός και στα 64 παιχνίδια των Μπακς, έχοντας τα καλύτερα στατιστικά της τριετούς καριέρας του στο ΝΒΑ: 15,6 πόντους, 4,5 ριμπάουντ και 3,2 ασίστ κατά μέσο όρο. Επιπλέον, σουτάρει με εκπληκτικά ποσοστά ευστοχίας, 50,5% συνολικά, 42,6% στα τρίποντα και 92,8% στις βολές.

Photo credits: AP Photo/Morry Gash

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ