ΜΠΑΣΚΕΤ

No Westbrook, no problem για την Οκλαχόμα Σίτι

No Westbrook, no problem για την Οκλαχόμα Σίτι
AP PHOTO/ALONZO ADAMS

Η Οκλαχόμα Σίτι δεν είχε τον τραυματία Ράσελ Γουέστμπρουκ για δεύτερο σερί ματς, ωστόσο νίκησε εύκολα τους Ρόκετς 98-80, στην επιστροφή του Καρμέλο Άντονι ως αντίπαλος (VIDEO).

Τι κι αν ο Ράσελ Γουέστμπρουκ ήταν για δεύτερο συνεχόμενο ματς εκτός μάχης, λόγω του διαστρέμματος που υπέστη κόντρα στους Πέλικανς... Η Οκλαχόμα Σίτι δεν έκοψε καθόλου την φόρα που έχει εδώ και λίγο καιρό, καθώς έπαιξε με τρομερή ενέργεια στην άμυνα, κράτησε τους Ρόκετς στους 80 πόντους και έφτασε εύκολα στη νίκη με 98-80, την 7η στη σειρά για την ομάδα του Μπίλι Ντόνοβαν.

Ο Πολ Τζορτζ (20 πόντοι, 11 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 6 κλεψίματα), ήταν ο κορυφαίος της Θάντερ, η οποία κράτησε το Χιούστον στο 37,8%, μάζεψε 13 ριμπάουντ παραπάνω και άρχισε να ξεφεύγει στο σκορ από τα μέσα της δεύτερης περιόδου. Στο 18’ το σκορ ήταν 38-39, αλλά η OKC έκλεισε το ημίχρονο με επιμέρους 21-6, πήγε στα αποδυτήρια με προβάδισμα 14 πόντων (59-45) και ξέφυγε ακόμα και με +25 λίγο πριν από τη λήξη της αναμέτρησης.

No Westbrook, no problem για την Οκλαχόμα Σίτι

Διψήφιο αριθμό πόντων πέτυχαν όλοι οι βασικοί της Οκλαχόμα Σίτι, με τους Στίβεν Ανταμς (19 πόντοι, 10 ριμπάουντ), Ντένις Σρέντερ (14 πόντοι, 6 ριμπάουντ, 5 ασίστ) και Τέρανς Φέργκιουσον (14 πόντοι, 4/9 τρίποντα) να ακολουθούν τον Τζορτζ στο σκοράρισμα. Στην αντίπερα όχθη, ο Τζέιμς Χάρντεν (19 πόντοι, αλλά με 7/19 σουτ) ήταν ο πρώτος σκόρερ του Χιούστον, ενώ απογοητευτικός ήταν ο Καρμέλο Αντονι στην επιστροφή του ως αντίπαλος στην πόλη.

Ο "Μέλο" επιδοκιμάστηκε από το κοινό της Chesapeake Energy Arena όταν μπήκε στο γήπεδο, αλλά τελείωσε το παιχνίδι με 2 πόντους, 1/11 σουτ (0/6 τρίποντα) και 5 ριμπάουντ σε 20 λεπτά απέναντι στην πρώην ομάδα του.


Photo Credits: AP Photo/Alonzo Adams
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ