ΜΠΑΣΚΕΤ

Νίκη-θρίλερ για τους Κινγκς

Sacramento Kings guard De'Aaron Fox reacts after drawing a foul after making a basket during the first half of an NBA basketball game against the Houston Rockets, Saturday, Nov. 17, 2018, in Houston. (AP Photo/Eric Christian Smith)
AP Photo/Eric Christian Smith AP PHOTO/ERIC CHRISTIAN SMITH

Τρομερό παιχνίδι έγινε στο Σακραμέντο, με τους Κινγκς να κερδίζουν τελικά με 111-110 σε ένα ματς με 25 εναλλαγές στο σκορ!

Οι Κινγκς και οι Πέισερς πρόσφεραν έναν αγώνα-θρίλερ στον κόσμο. Στο τέλος όμως, οι Κινγκς αποδείχθηκαν πιο ικανοί/τυχεροί - ανάλογα πώς το βλέπει κάποιος - φτάνοντας στη νίκη με 111-110.

Ο Γουίλι Κόλεϊ-Στάιν με φόλοου κάρφωμα με 16 δευτερόλεπτα να μένουν για το φινάλε ήταν αυτός που διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Οι Πέισερς είχαν την ευκαιρία να πάρουν τη νίκη, αλλά το σουτ του Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς με 4 δευτερόλεπτα να μένουν για το φινάλε να μην βρίσκει στόχο.

Ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς με 20 πόντους ήταν ο κορυφαίος των νικητών, με τον Χιλντ να προσθέτει 18 πόντους και τον Κόλει-Στάιν 17 πόντους και 13 ριμπάουντ. Ο Κώστας Κουφός ήρθε από τον πάγκο και αγωνίστηκε 15 λεπτά μένοντας άποντος με 0/3 σουτ, έχοντας ωστο΄σο 7 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1 κόψιμο.

Για τους Πέισερς, ο Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς είχε 27 πόντους και οι Θαντέους Γιανγκ, Μάιλς Τέρνερ και Νταγκ ΜακΝτέρμοτ από 14 πόντους.

Το boxscore της αναμέτρησης (Πηγή ESPN)

Νίκη-θρίλερ για τους Κινγκς

AP Photo/Eric Christian Smith

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ