ΜΠΑΣΚΕΤ

Νεύρα στην Ουάσινγκτον, "διπλό" οι Νικς

Νεύρα στην Ουάσινγκτον, "διπλό" οι Νικς
AP PHOTO/NICK WASS

Οι Νικς νίκησαν τους Γουίζαρντς 124-121 στην παράταση, έχοντας πρωταγωνιστή τον Ντέιμιαν Ντότσον. Αποβλήθηκε με δύο τεχνικές ποινές ο Μαρκίφ Μόρις (VIDEO).

Η πρώτη παράταση της preseason καταγράφηκε στην Capital One Arena. Και η πρώτη... κοκορομαχία, επίσης. Υπεύθυνος για το δεύτερο σκέλος ήταν ο Μαρκίφ Μόρις, ο οποίος είχε πολλά νεύρα με τον ρούκι Μίτσελ Ρόμπινσον, με αποτέλεσμα να αποβληθεί από την δεύτερη περίοδο με δύο τεχνικές ποινές από το παιχνίδι. Όσον αφορά στο πρώτο σκέλος; Οι Νικς πήραν τη νίκη επί των Γουίζαρντς με 124-121, έχοντας πρωταγωνιστή τον Ντέιμιαν Ντότσον, που έβαλε 12 από τους 16 πόντους της ομάδας του στην παράταση.

Ο ρούκι Κέβιν Νοξ έκανε καλό ντεμπούτο (13 πόντοι, 10 ριμπάουντ), όπως και η έτερη φετινή επιλογή των Νικς στο Draft, ο Μίτσελ Ρόμπινσον (6 πόντοι, 7 ριμπάουντ). Θετικός ήταν ακόμα ο Αλόνζο Τρίερ (13 πόντοι), ο οποίος έχει συμβόλαιο two-way αλλά εντυπωσίασε και στο summer league, ενώ διψήφιο αριθμό πόντων από την ομάδα της Νέας Υόρκης είχαν ακόμα και οι Λανς Τόμας (12), Τιμ Χάρνταγουεϊ (11).

Στην αντίπερα όχθη, λίγο έπαιξε ο Τζον Γουόλ (6 πόντοι σε 9'26''), ενώ άστοχος ήταν ο Μπράντλι Μπιλ (11 πόντοι, 3/12 σουτ) σε 22 λεπτά συμμετοχής. Ο Κέλι Ούμπρε (15 πόντοι, 8 ριμπάουντ), ο Τζόρνταν ΜακΡέι (14 πόντοι, 5/5 σουτ), ο Ότο Πόρτερ (13 πόντοι, 6 ριμπάουντ) και ο Τόμας Σατοράνσκι (12 πόντοι) ήταν οι πρώτοι σκόρερς των "μάγων", ενώ δεν έπαιξε καθόλου ο Ντουάιτ Χάουαρντ.

Photo credits: AP Photo/Nick Wass

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ