NBA

Νετς: Πρόωρη επέκταση συμβολαίου στον Πρινς

Νετς: Πρόωρη επέκταση συμβολαίου στον Πρινς
AP Photo/Sarah Stier AP PHOTO/SARAH STIER

Οι Νετς έδειξαν εμπιστοσύνη στον νεοφερμένο Ταουρίν Πρινς, προσφέροντάς του πρόωρη διετή επέκταση συμβολαίου έναντι 29 εκατ. δολαρίων.

Ο Ταουρίν Πρινς αποκτήθηκε αθόρυβα από τους Νετς στην offseason για χάρη του Άλεν Κραμπ και δύο ντραφτ πικ, σε μία προσπάθεια των Νετς να αποκτήσουν βάθος στις θέσεις των φόργουορντ. Τελικά, αποδεικνύεται ότι στο Μπρούκλιν είχαν μεγάλα σχέδια για αυτόν, αφού συμφώνησαν μαζί του για διετή πρόωρη επέκταση συμβολαίου έναντι 29 εκατ. δολαρίων.

Το νέο συμβόλαιο του Πρινς θα τεθεί σε ισχύ από το καλοκαίρι του 2020 (μέχρι τότε θα υπάρχει σε ισχύ το ρούκι συμβόλαιό του), κάτι που σημαίνει ότι θα λήξει το καλοκαίρι του 2022.

Ο Πρινς αναμένεται φέτος να είναι ο βασικός πάουερ φόργουορντ των Νετς (αν και κανονικά είναι σμολ φόργουορντ), με τους Καϊρί Ίρβινγκ και Καρίς ΛεΒέρτ να είναι στις θέσεις των γκαρντ, τον Τζο Χάρις σε αυτή του σμολ φόργουορντ και τον Τζάρετ Άλεν σε αυτή του σέντερ. Τα δεδομένα βέβαια θα αλλάξουν σε έναν χρόνο από τώρα, όταν αναμένεται να επιστρέψει στα παρκέ ο Κέβιν Ντουράντ.

Την σεζόν 2018/19 ο Πρινς είχε 13.5 πόντους, 3.6 ριμπάουντ και 2.1 ασίστ μέσο όρο σε 28 λεπτά συμμετοχής με τους Χοκς.

AP Photo/Sarah Stier

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ