NBA

Νάγκετς: Εκτός επ' αόριστον ο Μπάρτον, έφυγε από την "φούσκα" για εξετάσεις στο γόνατο

Νάγκετς: Εκτός επ' αόριστον ο Μπάρτον, έφυγε από την "φούσκα" για εξετάσεις στο γόνατο
AP Photo/David Zalubowski AP PHOTO/DAVID ZALUBOWSKI

Ο Γουίλ Μπάρτον αποχώρησε από την "φούσκα" του Ορλάντο για να εξεταστεί στο τραυματισμένο του γόνατο και τέθηκε εκτός δράσης επ΄αόριστον.

Ο Γουίλ Μπαρτον εξακολουθεί να αισθάνεται ενοχλήσεις στο δεξί γόνατο. Αποτέλεσμα ήταν να πάρει τελικά την απόφαση να αποχωρήσει από την "φούσκα" στο Ορλάντο για να πάρει μία δεύτερη γνώμη, με τους Νάγκετς να ανακοινώνουν ότι τέθηκε εκτός δράσης επ' αόριστον.

Ο Μπάρτον δεν έχει αγωνιστεί από τότε που επανεκκίνησε η σεζόν, όντας ένας εκ των δύο βασικών περιφερειακών της ομάδας (ο άλλος είναι ο Γκάρι Χάρις με πρόβλημα στον γοφό) που παραμένει εκτός δράσης. Έπειτα από κάτι παραπάνω από ένα μήνα ωστόσο που έκανε αποθεραπεία στην "φούσκα", αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό.

Την φετινή σεζόν ο Μπάρτον έχει 15.1 πόντους, 6.3 ριμπάουντ και 3.7 ασίστ μέσο όρο με 37.5% στα τρίποντα σε 33 λεπτά συμμετοχής ως ο βασικός σμολ φόργουορντ της ομάδας. Το διάστημα της απουσίας του, το κενό του καλύπτει ο Ότο Πόρτερ.

Υπενθυμίζεται ότι οι Νάγκετς αντιμετωπίζουν τους Τζαζ στον πρώτο γύρο των playoffs, με την σειρά να βρίσκεται πλέον στο 1-1 μετά τη νίκη της Γιούτα στο Game 2 με 124-105.

AP Photo/David Zalubowski

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ