NBA

Μυστήριο στην Οκλαχόμα Σίτι με την απουσία του Άλεξ Αμπρίνες

Μυστήριο στην Οκλαχόμα Σίτι με την απουσία του Άλεξ Αμπρίνες
AP PHOTO/SUE OGROCKI

Ο Άλεξ Αμπρίνες παραμένει εκτός δράσης από τις 23 Δεκεμβρίου και οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ συνεχίζουν να μη δίνουν πληροφορίες για τον λόγο που στερούνται το καλό περιφερειακό του σουτ.

Εχει χάσει τα τελευταία 12 ματς των Θάντερ, δεν έχει παίξει από τις 23 Δεκεμβρίου με την αιτιολογία "προσωπικού ζητήματος" και ουδείς γνωρίζει τι πραγματικά συμβαίνει στην περίπτωσή του. Ο Άλεξ Αμπρίνες παραμένει εκτός δράσης και στην Οκλαχόμα Σίτι φροντίζουν να διατηρούν το μυστηριώδες πέπλο για την κατάσταση του Ισπανού σουτέρ που έχει φέτος 5.6 πόντους με 32.3% στο τρίποντο ανά 19.8 λεπτά συμμετοχής.

Πηγές από την Ισπανία υποστηρίζουν πως ο Αμπρίνες αντιμετώπισε τον Δεκέμβριο μια σοβαρή ίωση, η οποία τον ανάγκασε να χάσει αρκετά κιλά! Οι παράγοντες των Θάντερ τον κράτησαν εκτός προπονήσεων και σε απόσταση από τους συμπαίκτες του, σε κάθε αγώνα της ομάδας υπήρχε η λεζάντα "εκτός για προσωπικούς λόγους" δίπλα στο όνομά του, όμως εδώ και μερικές μέρες ο 25χρονος γκαρντ έχει αρχίσει να ανεβάζει ξανά ρυθμούς και να γυμνάζεται με περισσότερη ένταση.

Κάποιοι λένε πως οι Θάντερ προσπαθούν να τον ανταλλάξουν (θα είναι free agent την 1η Ιουλίου), κάποιοι άλλοι επιμένουν πως ο Αμπρίνες προσβλήθηκε από έναν ιό και απλά μετράει πλέον αντίστροφα για την επιστροφή του στα παρκέ. Όσο, όμως, οι παράγοντες της ομάδας της Οκλαχόμα Σίτι δεν εξηγούν τι έχει πραγματικά συμβεί με τον Ισπανό σουτέρ, τόσο οι φήμες και τα σενάρια θα πληθαίνουν για τον πρώην παίκτη της Μπαρτσελόνα και της Ουνικάχα Μάλαγα.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ