NBA

Μπουλς: Σε πρώτο πλάνο ο Κένι Άτκινσον

Μπουλς: Σε πρώτο πλάνο ο Κένι Άτκινσον
AP Photo/Kathy Willens AP PHOTO/KATHY WILLENS

Οι Μπουλς συνεχίζουν την αναζήτηση του διαδόχου του Τζιμ Μπόιλεν, με τον πρώην προπονητή των Νετς, Κένι Άτκινσον, να είναι μέχρι στιγμής το όνομα που έχει ξεχωρίσει από μία τεράστια λίστα.

Η αναζήτηση του διαδόχου του Τζιμ Μπόιλεν στον πάγκο των Μπουλς έχει ξεκινήσει τις τελευταίες μέρες. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Έντριαν Βοναρόσκι, το όνομα που έχει ξεχωρίσει είναι του Κένι Άτκινσον, ωστόσο η λίστα των υποψηφίων είναι αρκετά μεγάλη.

Ο νέος αντιπρόεδρος του αγωνιστικού τμήματος των Ταύρων, Αρτούρας Καρνισόβας, και ο τζένερα μάνατζερ, Μαρκ Έβερσλι, έχουν ξεκινήσει ήδη συνεντεύξεις για την εύρεση του νέου προπονητή της ομάδας, με τον πρώην προπονητή των Νετς, Κένι Άτκινσον να έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα, αλλά... μέχρι εκεί.

Ο έμπειρος τεχνικός δεν είναι η μόνη περίπτωση που εξετάζεται. Συγκεκριμένα, οι ιθύνοντες των Μπουλς έχουν υπόψη τους και μερικούς βοηθούς προπονητή, όπως ο Ντάρβιν Χαμ (Μπακς), Ουές Ανσέλντ (Νάγκετς), Νταν Κρεγκ (Χιτ). Άιμε Ουντόκα (76ερς), Ντέιβιντ Βαντερπούλ (Τίμπεργουλβς) και Τζαμάλ Μόσλεϊ και Στέφεν Σάιλας (Μάβερικς).

Παράλληλα, δεν πρέπει να αποκλειστεί και ο τρέχων βοηθός προπονητή της ομάδας, Κρις Φλέμινγκ, αλλά και ο επίσης βοηθός, Ρόι Ρότζερς, με τον οποίο ενδέχεται να υπάρξει ραντεβού για συνέντευξη.

AP Photo/Kathy Willens

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ