NBA

Μπούζερ: Πήρε το πτυχίο του από το Κολέγιο του Ντιουκ έπειτα από 19 χρόνια

Μπούζερ: Πήρε το πτυχίο του από το Κολέγιο του Ντιουκ έπειτα από 19 χρόνια
AP Photo/Danny Moloshok AP PHOTO/DANNY MOLOSHOK

Ο παλαίμαχος ΝΒΑερ, Κάρλος Μπούζερ, ανακοίνωσε με χαρά ότι 19 χρόνια μετά την αποχώρησή του από το Ντιουκ με προορισμό το ΝΒΑ ολοκλήρωσε τις σπουδές του και πήρε το πτυχίο του.

Ο Κάρλος Μπούζερ μπορεί πλέον να δηλώνει και επίσημα ότι είναι απόφοιτος του Ντιουκ. Ο παλαίμαχος ΝΒΑερ γνωστοποίησε μέσω social media ότι 18 χρόνια μετά την αποχώρησή του από το Κολέγιο για χάρη του ΝΒΑ πήρε το πτυχίο του, αφού πέρασε τα μαθήματα που χρωστούσε.

" Αφού έφυγα από το Κολέγιο του Ντιουκ μετά το τέλος της τρίτης μου σεζόν για να ακολουθήσω τα όνειρά μου και να γίνω παίκτης του ΝΒΑ, είχα αφήσει τρία μαθήματα για να πάρω το πτυχίο μου!!! Λοιπόν, μαντέψτε, έπειτα από 19 χρόνια και δύο απίστευτες καλοκαιρινές συνεδρίες, είμαι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΤΟΥ ΝΤΙΟΥΚ!!!! Ευχαριστώ την οικογένειά μου, τους φίλους μου, τους συμμαθητές μου, τους συμφοιτητές μου και τους καθηγητές μου!!" έγραψε χαρακτηριστικά ο Μπούζερ στο Instagram, μην κρύβοντας την χαρά του.

Μπούζερ: Πήρε το πτυχίο του από το Κολέγιο του Ντιουκ έπειτα από 19 χρόνια

Ο Μπούζερ αγωνίστηκε στο Ντιουκ από το 1999 έως και το 2002, όταν και αποχώρησε, δηλώνοντας συμμετοχή στο ΝΒΑ Draft, όπου και επιλέχθηκε στο Νο35 από τους Καβαλίερς. Ο Μπούζερ αγωνίστηκε στην συνέχεια στο ΝΒΑ από το 2002 έως και το 2015, φορώντας τις φανέλες των Καβαλίερς, των Τζαζ, των Μπουλς και των Λέικερς, έχοντας μέσους όρους καριέρας 16.2 πόντους, 9.5 ριμπάουντ και 2.2 ασίστ σε 31 λεπτά συμμετοχής, ενώ αγωνίστηκε σε 861 παιχνίδια, ενώ κλήθηκε σε δύο συνεχόμενα All Star Game (2007 και 2008) ως παίκτης των Τζαζ. Την σεζόν 2007/08 συμπεριλήφθηκε στην 3η καλύτερη πεντάδα του ΝΒΑ. Παράλληλα ήταν μέλος της Team USA σε δύο συνεχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες (2004 - Αθήνα και 2008 - Πεκίνο) κατακτώντας ένα χάλκινο και ένα χρυσό μετάλλιο.

AP Photo/Danny Moloshok

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ