NBA

Μπλέιζερς: Τρομάρα με Καρμέλο Άντονι

Μπλέιζερς: Τρομάρα με Καρμέλο Άντονι
AP Photo/Gerald Herbert AP PHOTO/GERALD HERBERT

Ο Καρμέλο Άντονι τραυματίστηκε στο αριστερό γόνατο και αποχώρησε στον αγώνα με τους Μάτζικ, αλλά τελικά φάνηκε ότι απέφυγε τα χειρότερα.

Οι Μπλέιζερς έχουν δει να πηγαίνουν τα πάντα άσχημα φέτος. Βλέποντας λοιπόν τον Καρμέλο Άντονι να αποχωρεί από τον αγώνα με τους Μάτζικ ( νίκη με 118-103) κουτσαίνοντας με πρόβλημα στο αριστερό γόνατο, ήταν λογικό να υποθέσουν το χειρότερο. Όπως φαίνεται ωστόσο, ο συναγερμός ήταν εσφαλμένος.

Ο Άντονι δήλωσε μετά τον αγώνα ότι το γόνατό του είναι μία χαρά και λογικά θα αγωνιστεί στον επόμενο αγώνα του Πόρτλαντ, προς ανακούφιση όλων στο στρατόπεδο των Μπλέιζερς. Για την ιστορία, την στιγμή της αποχώρησής του ο Άντονι είχε ήδη 6 πόντους, 5 ριμπάουντ και 3 κλεψίματα σε 9 λεπτά συμμετοχής.

Το γεγονός ότι ο Άντονι γλίτωσε τα χειρότερα έφερε λίγη απαραίτητη ηρεμία στο Πόρτλαντ, το οποίο αγωνίζεται από το ξεκίνημα της σεζόν χωρίς τον Γιουσούφ Νούρκιτς (είχε σπάσει το πόδι του στο τέλος της περασμένης σεζόν), ενώ μέσα στην σεζόν έχασε δύο ακόμα βασικούς παίκτες: Τον Τζον Κόλινς (εξάρθρωση στον ώμο - 4 μήνες έξω) και τον Ρόντνεϊ Χουντ (ρήξη αχίλλειου τένοντα - εκτός για σεζόν).

AP Photo/Gerald Herbert

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ