NBA

Μπακς: Συμφώνησαν με Κόρβερ

Utah Jazz guard Kyle Korver shoots over Portland Trail Blazers forward Maurice Harkless during the second half of an NBA basketball game in Portland, Ore., Friday, Dec. 21, 2018. (AP Photo/Craig Mitchelldyer)
AP Photo/Craig Mitchelldyer AP PHOTO/CRAIG MITCHELLDYER

Μία ακόμα σημαντική κίνηση για τους Μπακς, που συμφώνησαν με τον Κάιλ Κόρβερ για συμβόλαιο ενός χρόνου. Παίκτης του Μιλγουόκι και ο Φρανκ Μέισον.

Ο Κάιλ Κόρβερ πρέπει να θεωρείται πλέον παίκτης των Μπακς. Όπως αποκάλυψε Έϊντριαν Βοναρόφσκι του ESPN, ο έμπειρος γκαρντ/φόργουορντ τα βρήκε σε όλα με τους Μπακς για συμβόλαιο ενός χρόνου.

Ο Κόρβερ βρισκόταν στο στόχαστρο των Μπακς από τότε που έμεινε ελεύθερος από τους Σανς, ενώ όπως φαίνεται τελικά δεν ήταν τυχαίο το VIDEO που κυκλοφόρησε και τον έδειχνε να προπονείται με τον Γιαννη Αντετοκούνμπο.

Την σεζόν 2018/19 ο Κόρβερ αρχικά αγωνίστηκε στους Καβαλίερς και ακολούθως στους Τζαζ, έχοντας συνολικά 8.6 πόντους, 2.3 ριμπάουντ και 1.2 ασίστ μέσο όρο με 39.7% στα τρίποντα σε 19 λεπτά συμμετοχής.

Την ίδια στιγμή που το Μιλγουόκι συμφώνησε με τον Κόρβερ, φρόντισε παράλληλα να κλείσει και μία ακόμα θέση στο ρόστερ, προσφέροντας two way συμβόλαιο στον Φρανκ Μέισον (1.80 μέτρα, 25 χρονών, πόιντ γκαρντ). Ο Μέισον έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από τους Κινγκς. Την σεζόν 2018/19 είχε 5.1 πόντους, 1.1 ριμπάουντ και 2.2 ασίστ μέσο όρο σε 11.4 λεπτά συμμετοχής.

Μετά και την απόκτηση των Κόρβερ και Μέισον, το depth chart τον Μπακς έχει πλέον ως εξής:

PG: Έρικ Μπλέντσο, Τζορτζ Χιλ, Φρανκ Μέισον

SG: Γουέσλι Μάθιους, Στέρλινγκ Μπράουν, Ντόντε ΝτιΒιντσέντζο

SF: Κρις Μίντλετον, Πατ Κόνακτον, Κάιλ Κόρβερ, Θανάσης Αντετοκούνμπο

PF: Γιάννης Αντετοκούνμπο, Ερσάν Ιλιασόβα, Ντι Τζέι Γουίλσον

C: Μπρουκ Λόπεζ, Ρόμπιν Λόπεζ

AP Photo/Craig Mitchelldyer

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ