NBA

Μιλγουόκι Μπακς: Θετικός στον κορονοϊό και ο Πατ Κόνατον

Milwaukee Bucks guard Pat Connaughton (24) in the first half of an NBA basketball game Monday, March 9, 2020, in Denver. (AP Photo/David Zalubowski)
Photo credits: AP Photo/David Zalubowski AP

Από κορονοϊό προσβλήθηκε και ο Πατ Κόνατον, που δεν έχει ενσωματωθεί ακόμη στις προπονήσεις των Μιλγουόκι Μπακς στη Disney World.

Δεν έχει ταξιδέψει ακόμη στο Ορλάντο ο Πατ Κόνακτον, ο οποίος έχει προσβληθεί από κορονοϊό όπως αποκάλυψε η Μιλγουόκι Ζούρναλ Σέντινελ και το ESPN το βράδυ της Δευτέρας (20/7). Ο 27χρονος περιφερειακός ελπίζει ότι τις επόμενες μέρες θα δει το πράσινο φως να ανάβει από τους γιατρούς, ώστε να πάει στη Disney World και να τεθεί στις υπηρεσίες του Μάικ Μπουντενχόλζερ ενόψει της συνέχειας της σεζόν 2019/20.

Ο δυναμικός αθλητής είναι ο δεύτερος μετά από τον Έρικ Μπλέντσο που προσβλήθηκε από τον ιό, ενώ στη φετινή περίοδο έχει 5.1 πόντους από 46% στο δίποντο, 32% στο τρίποντο και 75% στις βολές, μαζί με 4.2 ριμπάουντ και 1.6 ασίστ ανά 18.3 λεπτά συμμετοχής σε 61 αγώνες. " Αισθάνομαι εξαιρετικά και ανυπομονώ να συναντήσω ξανά τους συμπαίκτες μου" ήταν η δήλωσή του.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ