NBA

Μιλγουόκι Μπακς: Η πρώτη πεντάδα μετά από την επανέναρξη

Μιλγουόκι Μπακς: Η πρώτη πεντάδα μετά από την επανέναρξη
AP Photo/Nell Redmond AP PHOTO/NELL REDMOND

Μια αλλαγή θα έχουν οι Μιλγουόκι Μπακς στην πεντάδα τους, σε σχέση με το βασικό σχήμα του Μαικ Μπουντενχόλζερ στη σεζόν 2019/20. Διαβάστε ποιοι θα ξεκινήσουν απόψε απέναντι στους Σαν Αντόνιο Σπερς.

Μετά από 135 μέρες χωρίς αγώνα, οι Μπακς γυρίζουν το βράδυ της Πέμπτης (23/7) στα παρκέ για να αντιμετωπίσουν τους Σαν Αντόνιο Σπερς στο πρώτο από τα τρία φιλικά προετοιμασίας εν όψει της συνέχειας της σεζόν 2019/20 στη Disney World του Ορλάντο. Ο Μάικ Μπουντενχόλζερ δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Έρικ Μπλέντσο που δεν έχει "καθαρίσει" ακόμη και προσπαθεί να αναρρώσει από τον κορονοϊό, με αποτέλεσμα στο αρχικό σχήμα να υπάρχει μία αλλαγή σε σχέση με το σχήμα που θεωρείται βασικό για τον έμπειρο προπονητή.

Τη θέση του Μπλέντσο θα πάρει ο γκαρντ Ντόντε ΝτιΒιντσέντζο που ήταν απολαυστικός στο διάστημα πριν από τη διακοπή εξαιτίας της πανδημίας, δίπλα του θα βρίσκεται στη θέση δύο ο Γουέσλι Μάθιους, στο τρία θα είναι ο Κρις Μίντλετον, στο τέσσερα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και στο πέντε ο Μπρουκ Λόπεζ. Το τζάμπολ του αγώνα με τους Σπερς θα γίνει στις 22:00 και η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω του NBA League Pass.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ