NBA

Μιλγουόκι Μπακς: Έκλεισαν το Game 3 με τους Μαϊάμι Χιτ με 0/10 σουτ

Milwaukee Bucks' Khris Middleton (22) shoots as Miami Heat's Tyler Herro (14) defends in the first half of an NBA conference semifinal playoff basketball game Friday, Sept. 4, 2020, in Lake Buena Vista, Fla. (AP Photo/Mark J. Terrill)
Milwaukee Bucks' Khris Middleton (22) shoots as Miami Heat's Tyler Herro (14) defends in the first half of an NBA conference semifinal playoff basketball game Friday, Sept. 4, 2020, in Lake Buena Vista, Fla. (AP Photo/Mark J. Terrill) AP

Οι Μιλγουόκι Μπακς δεν κατάφεραν να σκοράρουν εντός παιδιάς στα τελευταία 4'41'' του Game 3 με τους Μαϊάμι Χιτ, έχοντας 0/10 σουτ σε αυτό το διάστημα.

Αν πριν το Game 3 ήταν με την πλάτη στον τοίχο, πλέον οι Μιλγουόκι Μπακς χρειάζονται διαδοχικές υπερβάσεις για να καταφέρουν να κάνουν την ανατροπή και να φέρουν... τούμπα τη σειρά με τους Μαϊάμι Χιτ. Τα Ελάφια ήταν απογοητευτικά στην τελευταία περίοδο του αγώνα, έχασαν το +14 με το οποίο προηγήθηκαν λίγο πριν από το τέλος του τρίτου δωδεκαλέπτου και έφτασαν στο σημείο να χάνουν με διψήφια διαφορά (115-100).

Η εικόνα τους στην τελική ευθεία της αναμέτρησης ήταν απογοητευτική, κι αποτυπώθηκε στην στατιστική τους. Βλέπετε, από την στιγμή που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κάρφωσε την μπάλα στο transition για το τελευταίο προβάδισμα της ομάδας του στο παιχνίδι (99-98), οι Μιλγουόκι Μπακς δεν ξανασκόραραν εντός παιδιάς.

Ακολούθησαν δέκα χαμένα σουτ εντός παιδιάς κι ένα λάθος, με τον Έρικ Μπλέντσο να σημειώνει μία βολή, που φυσικά δεν αρκούσε για να φτιάξει η κατάσταση. Συνολικά, στα τελευταία 4'41'' του Game 3, οι παίκτες του Μάικ Μπούντενχολζερ είχαν 0/3 δίποντα, 0/7 τρίποντα, 1/2 βολές και 1 λάθος.

AP Photo/Mark J. Terrill

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ