NBA

"Μέθυσε" το Τορόντο στην παρέλαση των Ράπτορς

"Μέθυσε" το Τορόντο στην παρέλαση των Ράπτορς

Ούτε οι πυροβολισμοί στην πλατεία Νέιθαν Φίλιπς μπόρεσαν να χαλάσουν την παρέλαση των Ράπτορς. Δείτε πώς γιόρτασαν την κατάκτηση του πρωταθλήματος οι Καναδοί (VIDEOS).

Το Τορόντο γιόρτασε με κάθε μεγαλοπρέπεια το απόγευμα της Δευτέρας. Οι Ράπτορς έκαναν την καθιερωμένη παρέλαση για την κατάκτηση του πρωταθλήματος του ΝΒΑ και περίπου δύο εκατομμύρια φίλαθλοι ακολούθησαν την εξάωρη πορεία των πέντε πούλμαν, η οποία άρχισε στις 16:45 (ώρα Ελλάδας) και έφτασε στον προορισμό της, την πλατεία Νέιθαν Φίλιπς, λίγο μετά τις 22:30.

Αν δεν υπήρχαν και οι πυροβολισμοί στο πίσω μέρος της πλατείας (δίχως πάντως να δημιουργήσει πανικό στον υπόλοιπο χώρο) λίγο πριν οι παίκτες του Τορόντο βγουν στην σκηνή, τότε όλα θα ήταν ιδανικά στο κέντρο του Τορόντο. Από τις 02:20 τα ξημερώματα της Δευτέρας υπήρχαν τουλάχιστον 1.000 άτομα στο μέρος όπου κατέληξε η παρέλαση, προκειμένου να βρουν καλή θέση για την αποθέωση των παικτών του Νικ Νερς.

Στις 08:00 δεν έπεφτε καρφίτσα στην πλατεία Νέιθαν Φίλιπς. Πάνω από τέσσερις ώρες πριν από την αναμενόμενη άφιξη της ομάδας.

Οι φίλαθλοι των Ράπτορς βρίσκονταν παντού και ήταν κρεμασμένοι σε γέφυρες, σε φανάρια, σε ουρανοξύστες, ακόμα και στα τόξα που βρίσκονται στην πλατεία Νέιθαν Φίλιπς!

Πέντε πούλμαν χρησιμοποιήθηκαν για να μεταφέρουν τους παίκτες του Τορόντο. Στο πρώτο ήταν ήταν οι Σερτζ Ιμπάκα, Τζόντι Μικς, Μάλκολμ Μίλερ, στο δεύτερο οι Ντάνι Γκριν, Μόρμαν Πάουελ, Κρις Μπουσέρ, στο τρίτο οι Κάιλ Λάουρι, Φρεντ ΒανΒλίτ, Κοουάι Λέοναρντ, στο τέταρτο οι Πασκάλ Σιάκαμ, Όου Τζι Ανουνόμπι, Πάτρικ ΜακΚό και στο πέμπτο οι Μαρκ Γκασόλ, Ερικ Μόουρλαντ, Τζέρεμι Λιν και Τζόρνταν Λόιντ.

Η παρέλαση άρχισε με καθυστέρηση 15 λεπτών και ηγήθηκαν αυτής οι δύο super fans των Ράπτορς, ο Ναβ Μπάτια και ο Ντρέικ. Διερχόμενα αυτοκίνητα στην λεωφόρο σταματούσαν και οι οδηγοί τους κατέβαιναν για να δουν από κοντά την παρέλαση.

Το πλήθος στους δρόμους ήταν τόσο μεγάλο, που τα πούλμαν δεν μπορούσαν να κινηθούν εύκολα. Κατά την διάρκεια της πορείας ο Μαρκ Γκασόλ έκλεψε την παράσταση .

Ναι, ακόμα και από το mohawk μαλλί του Ντάνι Γκριν!

Όταν τα πούλμαν έφτασαν στην πλατεία ύστερα από πορεία σχεδόν έξι ωρών, οι παίκτες άρχισαν να παρουσιάζονται ένας προς έναν. Ο Φρεντ ΒανΒλίτ άκουσε ρυθμικά από το κοινό το όνομά του " Φρέντι, Φρέντι" και ήταν ο αναπληρωματικός που αποθεώθηκε περισσότερο, αλλά ο κακός χαμός έγινε όταν μπήκαν οι βασικοί. Κατά σειρά ο Μαρκ Γκασόλ, ο Ντάνι Γκριν, ο Πασκάλ Σιάκαμ και τελευταίοι ο Κάιλ Λάουρι (κρατώντας το τρόπαιο του πρωταθλητή) και ο Κοουάι Λέοναρντ (με το βραβείο του MVP).

Ο "Klaw" έκανε ακόμα και το... περίφημο γέλιο του στο τέλος της ομιλίας, αποδεικνύοντας ότι όντως είναι "fun guy". Απλά διαφορετικός.

Η εκδήλωση στην πλατεία δεν διήρκεσε πολύ. Λιγότερο από μία ώρα. Ολοκληρώθηκε υπό τους ήχους του We are the champions των Queen. Και οι Ράπτορς ελπίζουν πλέον να το ξανακάνουν του χρόνου. Με την ευχή ότι ο Λέοναρντ δεν θα πάει πουθενά...

Δείτε τι έγινε στους δρόμους του Τορόντο σε αυτό το video:

Toronto Raptors Victory Parade Timelapse
TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ