NBA

Πυροβολισμοί και τραυματίες στο parade των Τορόντο Ράπτορς

Πυροβολισμοί και τραυματίες στο parade των Τορόντο Ράπτορς

Άσχημη τροπή πήρε το parade των Ράπτορς στο Τορόντο, καθώς πυροβολισμοί οδήγησαν σε τραυματισμούς στην κεντρική πλατεία της πόλης (VIDEOS).

Για τουλάχιστον 6-7 ώρες, όλα κυλούσαν ομαλά στο parade των Τορόντο Ράπτορς. Η ομάδα που κατέκτησε το πρωτάθλημα στο ΝΒΑ με σκορ 4-2 απέναντι στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς απολάμβανε τις στιγμές, όταν τα χαμόγελα κόπηκαν απότομα.

Πυροβολισμοί στην πλατεία Νέιθαν Φίλιπς όπου βρισκόταν το μεγαλύτερο κομμάτι του πλήθους σόκαρε τους πάντες, με τους αστυνομικούς να φωνάζουν στον κόσμο να καλυφθεί και να διατηρήσει την ψυχραιμία του χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Τουλάχιστον τέσσερις ριπές ακούστηκαν, τουλάχιστον μία γυναίκα τραυματίστηκε από σφαίρα, χωρίς να υπάρχουν προς το παρόν περισσότερες λεπτομέρειες. Υπάρχουν αρκετοί ακόμη ελαφριά τραυματίες που ποδοπατήθηκαν, την ώρα που οι ψυχραιμότεροι έκαναν τιτάνια προσπάθεια για να μην ξεφύγει η κατάσταση από κάθε έλεγχο.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, υπάρχουν δύο σοβαρά τραυματίες, ενώ έχουν γίνει δύο συλλήψεις με την έρευνα να συνεχίζεται σε κάθε δρόμο γύρω από την συγκεκριμένη πλατεία.

Δείτε τις πρώτες εικόνες από την πλατεία Νέιθαν Φίλιπς:



TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ