NBA

Μαρκ Γκασόλ: "Αν επιστρέψουμε στο παρκέ, τότε σημαίνει ότι δεν θα υπάρχει λόγος να φοβόμαστε"

Toronto Raptors' Marc Gasol plays during an NBA basketball game against the Philadelphia 76ers, Sunday, Dec. 8, 2019, in Philadelphia. (AP Photo/Matt Slocum)
Toronto Raptors' Marc Gasol plays during an NBA basketball game against the Philadelphia 76ers, Sunday, Dec. 8, 2019, in Philadelphia. (AP Photo/Matt Slocum) AP PHOTO/MATT SLOCUM

Ο Μαρκ Γκασόλ έδειξε εμπιστοσύνη στο ΝΒΑ, τονίζοντας ότι αν τελικά επανεκκινήσει η σεζόν τότε σημαίνει ότι οι παίκτες θα είναι ασφαλείς και θα μπορούν να αγωνιστούν.

Ο Μαρκ Γκασόλ εμπιστεύεται το ΝΒΑ. Με την κορυφαία λίγκα του κόσμου να εξακολουθεί να προσπαθεί για βρει λύσεις για την επανεκκίνηση της σεζόν, ο Ισπανός σέντερ έδειξε απόλυτη εμπιστοσύνη στον Άνταμ Σίλβερ και τους συνεργάτες του.

Ο σέντερ των Ράπτορς παραχώρησε τηλεφωνική συνέντευξη μαζί με τον Ρίκι Ρούμπιο και τον Σέρτζιο Σκαριόλο για χάρη της Ένωσης Ισπανών γιατρών ομάδων μπάσκετ και όταν η κουβέντα πήγε στην επανεκκίνηση της σεζόν ήταν ξεκάθαρος.

" Αν επιστρέψουμε, τότε δεν θα υπάρχει λόγος να φοβόμαστε να παίξουμε. Σέβομαι ότι ο κορονοϊός έχει αποδειχθεί ότι έχει αρνητική επιρροή, αλλά αν ξεκινήσουμε να παίζουμε πρέπει να δίνουμε το 100%" δήλωσε ο Γκασόλ, δίνοντας το σύνθημα για την επόμενη μέρα.

Με τον Γκασόλ μάλιστα συμφώνησε και ο Σκαριόλο, προσθέτοντας: " Το αίσθημα εμπιστοσύνης που έχουμε για το ΝΒΑ είναι το μεγαλύτερο που έχω βιώσει. Ξέρεις ότι η απόφαση που θα παρθεί θα είναι η καλύτερη για όλους".

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ