ΜΠΑΣΚΕΤ

Μάνατζερ Μαρκέλ Φουλτζ: Θα παίξει ξανά φέτος

Philadelphia 76ers' Markelle Fultz in action during the first half of an NBA basketball game against the Utah Jazz, Friday, Nov. 16, 2018, in Philadelphia. The 76ers won 113-107. (AP Photo/Chris Szagola)
AP Photo/Chris Szagola AP PHOTO/CHRIS SZAGOLA

Ο μανατζερ του Μαρκέλ Φουλτζ δήλωσε ότι ο δευτεροετής γκαρντ θα επιστρέψει κάποια στιγμή μέσα στην σεζόν στα παρκέ, χωρίς ωστόσο να δώσει ξεκάθαρο χρονοδιάγραμμα.

Εχουν περάσει 3 εβδομάδες από τότε που ο Μαρκέλ Φουλτζ διαγνώστηκε με "σύνδρομο θωρακικής εξόδου" στον δεξιό του ώμο , με τον χρόνο αποθεραπείας του να ορίζεται στις... 3-6 εβδομάδες. Με την αποθεραπεία του λοιπόν να βρίσκεται στου... δρόμου τα μισά, ο εκπρόσωπός του, Ρέιμοντ Μπράδερς, τόνισε ότι ο πελάτης του θα παίξει ξανά μπάσκετ φέτος, χωρίς ωστόσο να δώσει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα.

" Θέλουμε να σιγουρευτούμε ότι είναι 100% έτοιμος πριν επιστρέψει στην δράση" δήλωσε ο Μπράδερς στο ESPN, πριν συμπληρώσει στην συνέχεια ότι ο Φουλτζ θα μείνει εκτός δράσης... απ' αόριστον, με το μόνο στοιχείο που έδωσε να είναι ότι ο νεαρός γκαρντ θα ξαναπατήσει παρκέ μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου του ΝΒΑ.

Το αν αυτά τα νέα βέβαια είναι καλά ή άσχημα είναι κάτι σχετικό. Κι αυτό γιατί από τη μία πλευρά με βάση την αρχική διάγνωση ο Φουλτζ θα έπρεπε να επιστρέψει το αργότερο στα τέλη Γενάρη, από την άλλη πλευρά οι Σίξερς είχαν αφήσει να διαρρεύσει ότι δεν ξέρουν αν ο Φουλτζ θα παίξει φέτος!

Όπως και να έχει, η είδηση είναι ότι ο Φουλτζ συνεχιζει να παρουσιάζει πρόοδο. Το τι σημαίνει αυτό για την επιστροφή του πάντως παραμένει ένα αίνιγμα για το Νο1 του ΝΒΑ Draft του 2017.

AP Photo/Chris Szagola

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ