NBA

Μαϊάμι Χιτ: Σκέψεις για πρόταση σε Κάζινς ενόψει playoffs

Μαϊάμι Χιτ: Σκέψεις για πρόταση σε Κάζινς ενόψει playoffs
AP Photo/Rich Pedroncelli AP PHOTO/RICH PEDRONCELLI

Σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα οι Χιτ σκέφτονται να κάνουν κίνηση για την απόκτηση του ΝτεΜάρκους Κάζινς ενόψει της επανέναρξης της σεζόν.

Ο Χιτ φαίνεται ότι ψάχνουν έναν τρόπο να εμφανιστούν πιο ενισχυμένοι στην επανέναρξη της σεζόν. Στο πλαίσιο αυτής της λογικής, θα ήθελαν να εντάξουν στο δυναμικό τους τον ΝτεΜάρκους Κάζινς.

Σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα, το Μαϊάμι είχε στο στόχαστρο τον Κάζινς πριν ακόμα επιβληθεί η καραντίνα λόγω του κορονοϊού. Από την στιγμή που έμεινε ελεύθερος από τους Λέικερς για την ακρίβεια τον Φεβρουάριο. Ό,τι ακολούθησε ωστόσο την καραντίνα δεν ευνόησε πιθανές συζητήσεις, ωστόσο αυτές είναι πιθανό να αναθερμανθούν.

Το Μαϊάμι βέβαια αυτή τη στιγμή έχει 15 παίκτες με εγγυημένο συμβόλαιο, κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει πρώτα να αφήσει ελεύθερο κάποιο παίκτη πριν κινηθεί για την απόκτηση του Κάζινς. Όπως φαίνεται ωστόσο, αυτό είναι ένα σενάριο που εξετάζεται.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κάζινς έχει να αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι από τους περσινούς τελικούς του ΝΒΑ, αφού το καλοκαίρι υπέστη ρήξη χιαστού λίγο μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με τους Λέικερς.

AP Photo/Rich Pedroncelli

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ