ΜΠΑΣΚΕΤ

Μαγικός Χέιγουορντ, οδήγησε τους Σέλτικς στη νίκη στη Μινεσότα!

Boston Celtics forward Gordon Hayward dribbles against Atlanta Hawks guard Kevin Huerter (3) during an NBA basketball game Friday, Nov. 23, 2018, in Atlanta. (AP Photo/John Amis)
AP Photo/John Amis AP PHOTO/JOHN AMIS

Ένας Γκόρντον Χέιγουορντ από τα παλιά εμφανίστηκε στη Μινεσότα και σημειώνοντας την πρώτη 30αρα του με την φανέλα των Σέλτικς οδήγησε τους "Κέλτες" στη νίκη με 118-109!

Ο Γκόρντον Χέιγουορντ των... Τζαζ εμφανίστηκε για πρώτη φορά με την φανέλα των Σέλτικς! Παίζοντας με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση από ποτέ, ο 28χρονος φόργουορντ οδήγησε τους Σέλτικς στο "διπλό" μέσα στη Μινεσότα με 118-109!

Ο Χέιγουορντ ήταν απολαυστικός, ολοκληρώνοντας τον αγώνα με 30 πόντους, 9 ριμπάουντ, 8 ασίστ και 2 κλεψίματα σε 30 λεπτά συμμετοχής! Δεν έμεινε μάλιστα εκεί, παρά σημείωσε τους 11 από τους 15 τελευταίους πόντους της Βοστώνης στο παιχνίδι, σε μία εμφάνιση βγαλμένη από τις - προ του περσινού σοβαρού τραυματισμού του - μέρες των Τζαζ!

Ο Καϊρί Ίρβινγκ με 21 πόντους και ο Τζέισον Τέιτουμ με 19 πόντους ήταν οι συμπαραστάτες του Χέιγουορντ, σε μία όμορφη βραδιά για την Βοστώνη, που πλέον μετράει 3 σερί νίκες και με ρεκόρ 13-10 βρίσκεται στην 6η θέση της Ανατολής.

Για τους Γουλβς, ο Ντέρικ Ρόουζ είχε 26 πόντους, με τον Καρλ-Άντονι Τάουνς να προσθέτει 20 πόντους και τους Ρόμπερτ Κόβινγκτον και Άντριου Γουίγκινς από 17 πόντους.

Το boxscore της αναμέτρησης (Πηγή ESPN)

Μαγικός Χέιγουορντ, οδήγησε τους Σέλτικς στη νίκη στη Μινεσότα!

AP Photo/John Amis

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ