NBA

Λέικερς: Τραυματίστηκε ο -βασικός γκαρντ- Έιβερι Μπράντλι

Los Angeles Lakers' Avery Bradley (11) during the first half of an NBA basketball against the Toronto Raptors game Sunday, Nov. 10, 2019, in Los Angeles. (AP Photo/Marcio Jose Sanchez)
Los Angeles Lakers' Avery Bradley (11) during the first half of an NBA basketball against the Toronto Raptors game Sunday, Nov. 10, 2019, in Los Angeles. (AP Photo/Marcio Jose Sanchez) AP

Χωρίς τον Έιβερι Μπράντλι θα πορευθούν για τις επόμενες εβδομάδες οι πρωτοπόροι της Δυτικής Περιφέρειας Λος Άντζελες Λέικερς.

Είναι πρώτοι στη Δυτική Περιφέρεια, έχουν όμως αρκετά προβλήματα να αντιμετωπίσουν και τώρα θα πρέπει να πορευθούν για αρκετές εβδομάδες χωρίς έναν από τους βασικούς τους γκαρντ. Οι Λέικερς του 9-2 ανακοίνωσαν ότι ο Έιβερι Μπράντλι έχει υποστεί ένα κάταγμα στο δεξί πόδι, με αποτέλεσμα να τεθεί εκτός πλάνων του Φρανκ Βόγκελ για το επόμενο διάστημα.

Η κατάσταση του Μπράντλι θα επανεκτιμηθεί σε 1-2 εβδομάδες και ανάλογα με τα δεδομένα που θα έχουν προκύψει, οι Λέικερς θα αποφασίσουντι θα κάνουν με τον 29χρονο αθλητή που έχει φέτος 9.6 πόντους από 59% στο δίποντο, 29% στο τρίποντο και 75% στις βολές μαζί με 3.2 ριμπάουντ, 1.8 ασίστ και ένα κλέψιμο ανά 27.4 λεπτά συμμετοχής σε 10 αγώνες της κανονικής περιόδου.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ