NBA

Λέικερς: Κράτησαν και Καρούζο

Λέικερς: Κράτησαν και Καρούζο
AP Photo/Mark J. Terrill AP PHOTO/MARK J. TERRILL

Οι Λέικερς συνέχισαν τις μαζεμένες κινήσεις τους μετά την απώλεια του Κουάι Λέοναρντ, αφού αποφάσισαν να διατηρήσουν στο ρόστερ τους και τον Άλεξ Καρούζο.

Το ρόστερ των Λέικερς κοντεύει πλέον να ολοκληρωθεί. Με τον Κουάι Λέοναρντ να επιλέγει τελικά να ενώσει τις δυνάμεις του με τον Πολ Τζορτζ στους Θάντερ, οι Λέικερς προχώρησαν αστραπιαία στο plan B, με την τελευταία κίνησή τους να είναι η ανανέωση του συμβολαίου του Άλεξ Καρούζο (25 χρονών, 1.96 μέτρα).

Ο 25χρονος πόιντ γκαρντ συμφώνησε για συμβόλαιο 2 ετών έναντι συνολικά 5.5 εκατ. δολαρίων και αναμένεται να είναι ο τρίτος πόιντ γκαρντ της ομάδας.

Με την παραμονή του Καρούζο, οι Λέικερς ολοκλήρωσαν μία απίστευτη αλυσίδα κινήσεων, αφού μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες απέκτησαν τον Ντάνι Γκριν, τον ΝτεΜάρκους Κάζινς και τον Κουίν Κουκ, ενώ κράτησαν τον Κεντάβιους Κάλντγουελ-Πόουπ, τον Ρατζόν Ρόντο και τον Τζαβέιλ ΜακΓκί.

Την σεζόν 2018/19 ο Καρούζο είχε 9.2 πόντους, 2.7 ριμπάουντ, 3.1 ασίστ και 1 κλέψιμο μέσο όρο σε 21 λεπτά συμμετοχής με την φανέλα των Λέικερς.

AP Photo/Mark J. Terrill

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ