NBA

Λέικερς: Κούρσα για τρεις η θέση του προπονητή

Los Angeles Lakers general manager Rob Pelinka talks about the acquisition of LeBron James and other free agents at a news conference at the NBA basketball team's headquarters in El Segundo, Calif., Wednesday, July 11, 2018. (AP Photo/Reed Saxon)
Los Angeles Lakers general manager Rob Pelinka talks about the acquisition of LeBron James and other free agents at a news conference at the NBA basketball team's headquarters in El Segundo, Calif., Wednesday, July 11, 2018. (AP Photo/Reed Saxon) AP

Τρία πρόσωπα ενδιαφέρουν τον Ρομπ Πελίνκα και ένας από αυτούς θα γίνει ο νέος προπονητής των Λος Άντζελες Λέικερς.

Ο Λουκ Γουόλτον αποχώρησε και βρήκε κιόλας την επόμενη δουλειά του στους Σακραμέντο Κινγκς, οι Λέικερς δεν έχουν καταλήξει όμως στον αντικαταστάτη του στη θέση του head coach. Ο Ρομπ Πελίνκα συνεχίζει τα ραντεβού με υποψήφιους στόχους και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η κούρσα αφορά τρία πρόσωπα, ένα από τα οποία θα γίνει ο επόμενος head coach της ομάδας του ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Λίγες μέρες μετά από τη συνάντηση με τον Μόντι Γουίλιαμς (assistant coach στους Σίξερς), ο Πελίνκα συνάντησε τον Τάιρον Λου, με τον οποίο ο Τζέιμς συνεργάστηκε με επιτυχία στους Κλίβελαντ Καβαλίερς. Λέγεται πως το ραντεβού έγινε στην Καλιφόρνια, λέγεται επίσης πως ο Πελίνκα δεν θα βιαστεί να αποφασίσει καθώς θέλει να μιλήσει ξανά με τον Μόντι Γουίλιαμς, αλλά και με τον Τζουάν Χάουαρντ που βρίσκεται στο προπονητικό team των Μαϊάμι Χιτ.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ