NBA

Λέικερς και Κλίπερς βγάζουν τον Ντάρεν Κόλισον από τη... σύνταξη

Indiana Pacers' Darren Collison in action during an NBA basketball game against the Philadelphia 76ers, Sunday, March 10, 2019, in Philadelphia. (AP Photo/Matt Slocum)
Indiana Pacers' Darren Collison in action during an NBA basketball game against the Philadelphia 76ers, Sunday, March 10, 2019, in Philadelphia. (AP Photo/Matt Slocum) AP

Λίγους μήνες μετά από την αποχώρησή του από τα παρκέ, ο Ντάρεν Κόλισον περιμένει να χτυπήσει το τηλέφωνό του από τους Λέικερς και τους Κλίπερς για να γυρίσει άμεσα στο ΝΒΑ.

Όταν το περασμένο καλοκαίρι ανακοίνωσε σε ηλικία 32 ετών ότι αποσύρεται από τα παρκέ για θρησκευτικούς λόγους , σόκαρε πολύ κόσμο. Όμως ο Ντάρεν Κόλισον ήταν συνειδητοποιημένος και σίγουρος για την απόφασή του. Τώρα, βέβαια, ο πρώην παίκτης των Χόρνετς, των Μάβερικς, των Κλίπερς, των Κινγκς και των Πέισερς φαίνεται πως έχει μετανιώσει και όλα δείχνουν πως αμέσως μετά από τη διακοπή για το 2020 ΝΒΑ All-Star Weekend που θα διεξαχθεί στο Σικάγο από τις 14 έως τις 16 Φεβρουαρίου θα επιστρέψει στη δράση!

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα heavy.com, ο Κόλισον περιμένει τις εξελίξεις έως την Trade Deadline της Πέμπτης (6/2 στις 22:00 ώρα Ελλάδας), ώστε στη συνέχεια να δει αν οι Λέικερς και οι Κλίπερς ενδιαφέρονται να τον εντάξουν στο δυναμικό τους με συμβόλαιο τουλάχιστον έως το τέλος της τρέχουσας περιόδου. Δεν θέλει να φύγει από το Λος Άντζελες, δεν τον ενδιαφέρουν τα χρήματα, ξέρει ότι χωράει και στις δύο ομάδες της πόλης και ελπίζει ότι τις αμέσως επόμενες μέρες το τηλέφωνό του θα χτυπήσει.

Ο Κόλισον είναι ένας πολύ έμπειρος άσσος, έχει αγωνιστεί σε 708 ματς στην καριέρα του στο ΝΒΑ από το 2009 έως το 2019, με μέσους όρους 12.5 πόντων (49.5% στο δίποντο, 39.4% στο τρίποντο, 85.3% στις βολές), 2.7 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 1.2 κλεψιμάτων ανά 29.4 λεπτά συμμετοχής. Λέγεται πως διατηρείται σε εκπληκτική φυσική κατάσταση και μένει να δούμε τι θα συμβεί έως το βράδυ της Πέμπτης διότι είναι πολύ πιθανό Λέικερς και Κλίπερς να παλέψουν στη συνέχεια για την υπογραφή του.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ