NBA

Λάουρι για χτύπημα που δέχθηκε στην βουβωνική χώρα: "Έχω μπάλες από ατσάλι"

Λάουρι για χτύπημα που δέχθηκε στην βουβωνική χώρα: "Έχω μπάλες από ατσάλι"
AP Photo/Charles Rex Arbogast AP PHOTO/CHARLES REX ARBOGAST

Ο Κάιλ Λάουρι κλήθηκε να σχολιάσει ένα χτύπημα που δέχθηκε σε... ευαίσθητη περιοχή στο Game 3 από τους Σέλτικς, δηλώνοντας αστειευόμενος ότι έχει... μπάλες από ατσάλι.

Ο Κάιλ Λάουρι έκανε ό,τι μπορούσε για να οδηγήσει τους Ράπτορς στη νίκη με 104-103 επί των Σέλτικς στο Game 3, σημειώνοντας 31 πόντους. Το κυριότερο όμως ήταν ότι δεν φοβήθηκε να θυσιάσει τον εαυτό του.

Σε μία φάση του παιχνιδιού ο Λάουρι θέλησε να αμυνθεί σε προσπάθεια του Μπραντ Γουαναμέικερ. Ενώ όμως σηκώθηκε κάθετα όπως είναι το σωστό, ο Γουαναμέικερ σηκώθηκε με υψωμένο το γόνατο, χτυπώντας τον στην βουβωνική χώρα.

Το ενδιαφέρον αρχικά είναι ότι ο Λάουρι ήταν αυτός που χρεώθηκε με φάουλ σε αυτή τη φάση! Το κυριότερο βέβαια για τον ίδιο είναι ότι πόνεσε αρκετά. Όταν ωστόσο κλήθηκε να σχολιάσει την συγκεκριμένη φάση και πώς το ξεπέρασε, δήλωσε αστειευόμενος:

" Προφανώς έχω μπάλες από ατσάλι. Το μόνο που θέλαμε ήταν να νικήσουμε. Αυτή η θέληση για νίκη είναι που μας δίνει ώθηση να τα ξεπεράσουμε όλα. Έχουμε όλοι μπάλες από ατσάλι και θέλουμε να νικήσουμε".

AP Photo/Charles Rex

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ