ΜΠΑΣΚΕΤ

Κυρίαρχος Καντέρ, "πάτησε" τους Γκρίζλις

New York Knicks center Enes Kanter (00) drives against Memphis Grizzlies center Marc Gasol (33) in the first half of an NBA basketball game Sunday, Nov. 25, 2018, in Memphis, Tenn. (AP Photo/Brandon Dill)
AP Photo/Brandon Dill AP PHOTO/BRANDON DILL

Με τον Ένες Καντέρ να κάνει ό,τι θέλει κάτω από τα καλάθια, οι Νικς άλωσαν το Μέμφις επικρατώντας με 103-98 των Γκρίζλις και έφτασαν τις 3 σερί νίκες.

Κάτι δείχνει να έχει αλλάξει στους Νικς. Μετά το "διπλό" στην έδρα των Σέλτικς και την εντός έδρας νίκη επί των Πέλικανς, οι Νεοϋορκέζοι συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν, αφού κέρδισαν μέσα στο Μέμφις με 103-98 τους Γκρίζλις!

Με όπλο την άμυνά τους και έναν τρομερό Ένες Καντέρ να κάνει ό,τι θέλει κάτω από τα καλάθια, οι Νικς επέστρεψαν από το -13 στην τρίτη περίοδο (66-53) και πήραν μία σπουδαία νίκη.

Ο Καντέρ ήταν πραγματικά ασταμάτητος, ολοκληρώνοντας τον αγώνα με 21 πόντους και 26 ριμπάουντ (!), όντας μαζί με τον Τιμ Χάρνταγουεϊ (22 πόντοι) και τον Εμάνουελ Μουντιάϊ (17 πόντοι) οι κορυφαίοι των νικητών.

Για τους Γκρίζλις, ο Μαρκ Γκασόλ είχε 27 πόντους και ο Μάικ Κόνλεϊ 23 πόντους και 11 ασίστ, ενώ ο Τζάρεν Τζάκσον είχε 16 πόντους και 7 κοψίματα, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ των Γκρίζλις για τα περισσότερα κοψίματα από έναν ρούκι.

Το boxscore της αναμέτρησης (Πηγή ESPN)

Κυρίαρχος Καντέρ, "πάτησε" τους Γκρίζλις
Κυρίαρχος Καντέρ, "πάτησε" τους Γκρίζλις

AP Photo/Brandon Dill

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ