NBA

Ξέσπασμα Μπράουν: "Γαμ...νη ντροπή ο τρόπος που χάσαμε στο τέλος"

Ξέσπασμα Μπράουν: "Γαμ...νη ντροπή ο τρόπος που χάσαμε στο τέλος"
AP Photo/Mark J. Terrill AP PHOTO/MARK J. TERRILL

Ο Τζέιλεν Μπράουν τα έβαλε με τον εαυτό του επειδή έκανε το λάθος να αφήσει ελεύθερο τον Ανουνόμπι στο φινάλε του Game 3 με τους Ράπτορς, χαρακτηρίζοντας "γαμ... ντροπή" την τελευταία άμυνα των Σέλτικς.

Οι Σέλτικς βρέθηκαν μισό δευτερόλεπτο μακριά από το 3-0 στην σειρά με τους Ράπτορς. Το buzzer-beater του Ο Τζι Ανουνόμπι ωστόσο έδωσε τη νίκη με 104-103 στο Τορόντο. Και ο άνθρωπος που ευθύνεται για το γεγονός ότι έμεινε ελεύθερος στο τέλος ο Ανουνόμπι, ο Τζέιλεν Μπράουν, δεν μάσησε τα λόγια του.

Ο Μπράουν είναι αυτός που στην τελευταία φάση δεν κατάλαβε το σήμα του Τζέισον Τέιτουμ ότι πρέπει να αλλάξουν μαρκάρισμα όταν έτρεξε παράλληλα με την βασική γραμμή ο Ανουνόμπι, με αποτέλεσμα ο φόργουορντ των Ράπτορς να μείνει ελεύθερος για όσο χρειαζόταν και να σουτάρει. Μιλώντας έτσι για την τελευταία φάση, δεν χαρίστηκε στον εαυτό του.

"Ήταν μία γαμ...νη ντροπή αυτό που έγινε στο τέλος" δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μπράουν, για να προσθέσει στο ίδιο ύφος: " Ήταν άθλιο. Δεν έπρεπε να χάσουμε αυτό το παιχνίδι Παίρνω την ευθύνη για αυτό. Και όχι μόνο για την τελευταία φάση, αλλά για αρκετά λάθη στο τέλος. Είναι τα ΝΒΑ playoffs όμως και είτε πρέπει να αφήσουμε τους αντιπάλους μας να βρουν μομέντουμ είτε να είμαστε έτοιμοι για το επόμενο παιχνίδι".

Κλείνοντας, ο Μπράουν ήταν ξανά αυστηρός με τον εαυτό του: "Υπήρξε ασυνεννοησία στο τέλος. Οι Ράπτορς έφτιαξαν ένα ωραίο play και εμείς δεν επικοινωνήσαμε σωστά. Εμείς όμως πρέπει να είμαστε καλύτεροι από αυτό. να επικοινωνούμε καλύτερα.

Εγώ είμαι τέσσερα χρόνια στο ΝΒΑ, δεν γίνεται να αφήνω ελεύθερο τρίποντο στο τέλος. Ο Ανουνόμπι έβαλε ένα τεράστιο σουτ, αλλά και πάλι... είναι γαμ... ντροπή. Δεν υπάρχει δικαιολογία για αυτό. Καμία. Ήταν γελοίο. Δεν γίνεται όμως να αφήσουμε το πόδι από το γκάζι. Πρέπει να ετοιμαστούμε για το Game 4".

AP Photo/Mark J. Terrill

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ