NBA

Κορονοϊός: Νέα επικοινωνία Τραμπ-Κομισάριων για την επανέναρξη

Κορονοϊός: Νέα επικοινωνία Τραμπ-Κομισάριων για την επανέναρξη
AP Photo/Alex Brandon AP PHOTO/ALEX BRANDON

Ο Ντόναλντ Τραμπ σκοπεύει να έχει νέα επικοινωνία σήμερα (15/4) με τους Κομισάριους των επαγγελματικών λιγκών στις ΗΠΑ για να συζητήσουν την επανεκκίνηση των πρωταθλημάτων.

Οι θάνατοι από την εξάπλωση του κορονοϊού είναι χιλιάδες κάθε μέρα στις ΗΠΑ, όλος ο κόσμος βρίσκεται σε απομόνωση, αλλά ο Ντόναλντ Τραμπ έχει στο μυαλό του την επανεκκίνηση της οικονομίας. Μέρος αυτής της σκέψης του λοιπόν είναι και η επανεκκίνηση (και σε κάποιες περιπτώσεις η έναρξη) των επαγγελματικών λιγκών στις ΗΠΑ.

Όπως έγινε γνωστό, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ θα έχει νέα επικοινωνία με τους Κομισάριους των κορυφαίων ομαδικών αθλημάτων στις ΗΠΑ προκειμένου να εκπονηθεί ένα πιο σαφές πλάνο επανεκκίνησης.

Στην σύσκεψη που θα γίνει θα συμμετάσχουν και τρεις ιδιοκτήτες ομάδων: Ο Μάρκ Κούμπα των Μάβερικς (ΝΒΑ), ο Ρόμπερτ Κραφτ των Νιου Ίνγκλαντ Πάτριοτς (NFL) και ο Τζέρι Τζόουνς των Ντάλας Κάουμποϊς (NFL).

Υπενθυμίζεται ότι ο Τραμπ είχε την πρώτη επικοινωνία με τους Κομισάριους των κορυφαίων λιγκών των ΗΠΑ πριν από περίπου 10 ημέρες, με τον Άνταμ Σίλβερ (Κομισάριος του ΝΒΑ) να ξεκαθαρίζει τότε ότι τον πρώτο λόγο θα έχει η υγεία και η ασφάλεια και όχι η επανεκκίνηση της σεζόν.

AP Photo/Alex Brandon

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ