NBA

Κόμπι Μπράιαντ: Σοκαρισμένος και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος

EUROLEAGUE / ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η είδηση του θανάτου του Κόμπι Μπράιαντ σκόρπισε θλίψη στον παγκόσμιο αθλητισμό και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ήταν σοκαρισμένος με την είδηση ότι σκοτώθηκε ο θρύλος των Λέικερς μόλις στα 41 του χρόνια.

Η είδηση του θανάτου του Κόμπι Μπράιαντ σκόρπισε θλίψη στον παγκόσμιο αθλητισμό και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ήταν σοκαρισμένος με την είδηση ότι σκοτώθηκε ο θρύλος των Λος Άντζελες Λέικερς μόλις στα 41 του χρόνια, όταν συνετρίβη το ελικόπτερό του, στο οποίο επέβαινε και η μια του κόρη.

Οι άνθρωποι της Μακάμπι έμαθαν τα δυσάρεστα νέα για τον θάνατο του Μπράιαντ πριν από το τζάμπολ του αγώνα με τη Χάποελ ( έβαλε τα κλάματα ο Στανταμάιρ) και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ρωτήθηκε για το τραγικό συμβάν και ήταν σοκαρισμένος:

"Οι στιγμές είναι πολύ δύσκολες. Είμαστε όλοι σοκαρισμένοι. Όλοι οι άνθρωποι του μπάσκετ έχουμε σοκαριστεί με τα άσχημα νέα. Η ζωή είναι ανεκτίμητη, πρέπει να είμαστε ευγνώμονες και να εκτιμούμε τη ζωή. Ήταν πολύ δύσκολες στιγμές κατά τη διάρκεια του αγώνα στο ημίχρονο. Νομίζω ότι οι παίκτες μου έζησαν πολύ δύσκολα ό,τι έγινε".

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ