NBA

Κλίπερς: Προσκάλεσαν τον Νοά για προπονήσεις

Κλίπερς: Προσκάλεσαν τον Νοά για προπονήσεις
AP Photo/Brandon Dill AP PHOTO/BRANDON DILL

Ο Ζοακίμ Νοά αναμένεται να πάρει μέρος στην προετοιμασία των Κλίπερς με την ελπίδα ότι θα τους πείσει να του προσφέρουν συμβόλαιο ενόψει της σεζόν 2019/20.

Οι Κλίπερς ψάχνουν για να βάλουν την τελευταία πινελιά σε ένα γεμάτο ρόστερ, προκειμένου να δώσουν την καλύτερη δυνατή στήριξη τους Κουάι Λέοναρντ και Πολ Τζορτζ. Ελπίζουν ότι ο Ζοακίμ Νοά θα είναι αυτό το κομμάτι που ψάχνουν.

Όπως αποκάλυψε ο Σαμς Καράνια του "Athletic", η ομάδα του Λ.Α κάλεσε τον Γάλλο σέντερ να πάρει μέρος στις προπονήσεις της ομάδας, ώστε αν πείσει για την χρησιμότητά του να του προσφέρει συμβόλαιο για την σεζόν 2019/20. Υπενθυμίζεται ότι μετά τον σοβαρό τραυματισμό του ΝτεΜάρκους Κάζινς το όνομα του Νοά είχε συνδεθεί με τους Λέικερς ως ένας από τους τέσσερις υποψήφιους για την θέση του σέντερ, μέχρι τελικά οι "Λιμνάνθρωποι" να συμφωνήσουν με τον Ντουάιτ Χάουαρντ.

Οι Κλίπερς έχουν 14 παίκτες με εγγυημένο συμβόλαιο, ενώ στην θέση του σέντερ υπάρχουν οι Ίβιτσα Ζούμπατς, Μοντρέζλ Χάρελ και ο ρούκι Μφιόντου Καμπενγκέλε. Μία πιθανή έλευση του Νοά όμως θα προσθέσει ένα ακόμα μεγάλο κορμί - και το κυριότερο, έναν ακόμα παίκτη με εμπειρία playoffs - στο ρόστερ.

Την σεζόν 2018/19 ο Νοά είχε 7.1 πόντους, 5.7 ριμπάουντ και 2.1 ασίστ μέσο όρο σε 16.5 λεπτά συμμετοχής σε 42 αγώνες (1 ως βασικός) με την φανέλα των Γκρίζλις.

AP Photo/Brandon Dill

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ