NBA

Κινγκς: Ο μάνατζερ του Κολεϊ-Στάιν άναψε... φωτιές

Κινγκς: Ο μάνατζερ του Κολεϊ-Στάιν άναψε... φωτιές
AP Photo/Tyler Kaufman AP PHOTO/TYLER KAUFMAN

Ο μάνατζερ του Γουίλι Κόλεϊ-Στάιν έφερε αναστάτωση στους Κινγκς, αφού δήλωσε σε συνέντευξή του ότι ο πελάτης του χρειάζεται μία καινούρια αρχή στην καριέρα του.

Ο Γουίλι Κόλεϊ-Στάιν βρίσκεται τέσσερα χρόνια στο Σακραμέντο και από την 30η Ιουνίου αναμένεται να είναι restricted free agent . Όπως φαίνεται ωστόσο, δεν σκοπεύει να μείνει στην ομάδα.

Ο μάνατζερ του νεαρού φόργουορντ/σέντερ, Ρότζερ Μοντγκόμερι, φρόντισε να το κάνει γνωστό αυτό και μάλιστα με... θορυβώδη τρόπο: Μέσω συνέντευξης που παραχώρησε στην εφημερίδα " Sacramento Bee "!

" Ελπίζω ότι οι Κινγκς δεν θα καταθέσουν καν qualifying offer στον Γουίλι. Αισθάνομαι ότι χρειάζεται μία καινούρια αρχή με βάση το πώς έχουν εξελιχθεί τα πράγματα για αυτόν στο Σακραμέντο. Νομίζω ότι ήρθε η ώρα για τον Γουίλι να προχωρήσει" δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μοντγκόμερι.

Η αναφορά του βέβαια στην qualifying offer δεν ήταν τυχαία. Ο λόγος είναι ότι βάσει κανονισμών, οι Κινγκς μπορούν να μετατρέψουν τον 25χρονο σέντερ σε restricted free agent (και άρα να έχουν το δικαίωμα να τον διατηρήσουν στο ρόστερ τους αν ισοφαρίσουν οποιαδήποτε προσφορά του γίνει από άλλη ομάδα) μόνο αν του καταθέσουν qualifying offer. Αν δεν το κάνουν αυτό, τότε ο Κόλεϊ-Στάιν θα είναι ελεύθερος χωρίς περιορισμούς.

Το ενδιαφέρον της υπόθεσης είναι ότι η εφημερίδα που πήρε την συνέντευξη από τον μάνατζερ του νεαρού σέντερ προσέγγισε τους Κινγκς ζητώντας τους ένα σχόλιο, με την απάντηση του συλλόγου να είναι λιτή και περιεκτική: " Ο Γουίλι είναι σπουδαίος παίκτης, ο οποίος έχει δείξει ότι ταιριάζει στο στυλ παιχνιδιού μας".

Την σεζόνν 2018/19 ο Κόλεϊ-Στάιν είχε 11.9 πόντους, 8.4 ριμπάουντ, 2.4 ασίστ και 1.2 κλεψίματα μέσο όρο σε 27 λεπτά συμμετοχής.

AP Photo/Tyler Kaufman

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ