ΜΠΑΣΚΕΤ

Κερ για Γουόριορς: "Είμαστε τραυματισμένοι σωματικά και ψυχικά"

Golden State Warriors Steve Kerr gestures during the second half of the team's NBA basketball game against the Milwaukee Bucks on Thursday, Nov. 8, 2018, in Oakland, Calif. (AP Photo/Ben Margot)
AP Photo/Ben Margot AP PHOTO/BEN MARGOT

Ο Στιβ Κερ παραδέχθηκε μετά την βαριά ήττα των Γουόριορς από τους Ρόκετς ότι στην σκιά του επεισοδίου του Ντουράντ με τον Γκριν και της απουσίας του Κάρι οι πρωταθλητές... ψάχνονται.

Οι Γουόριορς γνώρισαν βαριά ήττα από τους Ρόκετς (86-107), στο πρώτο παιχνίδι που συνυπήρξαν στο παρκέ οι Κέβιν Ντουράντ και Ντρέιμοντ Γκριν μετά την τιμωρία του δεύτερου λόγω του επεισοδίου που είχαν.

Το Γκόλντεν Στέιτ έμοιαζε ασύνδετο και... χωρίς έμπνευση, αφού μεταξύ άλλων πρέπει να διαχειριστεί και την απουσία του Στέφεν Κάρι, που παραμένει εκτός δράσης. Ο πρώτος που το παραδέχεται αυτό είναι ο Στιβ Κερ, ο οποίος δεν δίστασε να παραδεχθεί με δηλώσεις του ότι οι πρωταθλητές βρίσκονται σε... κακό φεγγάρι.

" Αυτή τη στιγμή είμαστε τραυματισμένοι σωματικά και πνευματικά" δήλωσε αρχικά ο τεχνικός των Γουόριορς, για να συμπληρώσει: " Δεν γίνεται να το αποφύουμε αυτό. Πρέπει όμως να σηκώσουμε πάλι το ηθικό μας και να βρούμε ενέργεια, κάτι που θα κάνουμε. Είναι μία μεγάλη σεζόν. Περνάμε δύσκολα, αλλά ξέρω τους παίκτες μου".

Ακολούθως ο Κερ φρόντισε να ξεκαθαρίσει ότι του άρεσε ο τρόπος που έπαιξε ο Γκριν παρά το γεγονός ότι ο All Star φόργουορντ έμεινε άποντος, έχοντας ακόαμ 5 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 5 λάθη: " Ο Ντρέιμοντ δεν είχε την καλύτερη βραδιά του, βασικά έπαιξε άσχημα. Μου άρεσε όμως η προσέγγισή του. Ήταν ο εαυτός του στο παρκέ. Πάλευε. Τίποτα δεν του πήγε, αλλά μου αρέσει το πού πηγαίνει το πράγμα. Όλη η ομάδα όμως πρέπει να σηκώσει το ηθικό της και να επιστρέψουμε. Περνάμε απλώς μία άσχημη περίοδο".

AP Photo/Ben Margot

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ