NBA

Κάζινς στην πρώην σύντροφό του: "Θα σου φυτέψω μία σφαίρα στο κεφάλι"

Κάζινς στην πρώην σύντροφό του: "Θα σου φυτέψω μία σφαίρα στο κεφάλι"
AP Photo/Matt Slocum AP PHOTO/MATT SLOCUM

Ο ΝτεΜάρκους Κάζινς φέρεται να απείλησε την πρώην σύντροφό του ότι θα την σκοτώσει, επειδή δεν τον άφηνε να δει τον 7χρονο γιο του.

Ο γάμος του με την Μόργκαν Λανγκ το Σαββατοκύριακο που πέρασε, ήταν ίσως το μοναδικό θετικό πράγμα που συνέβη στον ΝτεΜάρκους Κάζινς μέσα στο 2019. Πέρα από τους τραυματισμούς που τον κατατρέχουν το τελευταίο έτος (με τελευταίο την ρήξη χιαστού που υπέστη πριν από δύο εβδομάδες ), ο "Boogie" έχει να αντιμετωπίσει πλέον και μία πολύ σοβαρή καταγγελία από την πρώην σύντροφό του.

Το ΤΜΖ έφερε στη δημοσιότητα το ηχητικό ντοκουμέντο από μία τηλεφωνική κλήση που έκανε ο Κάζινς στην Κρίστι Γουέστ την προηγούμενη εβδομάδα, στο οποίο της ζητούσε να φέρει στην εκκλησία τον 7χρονο γιο τους. " Θα σε ρωτήσω άλλη μία φορά πριν περάσω σε άλλο επίπεδο: Μπορώ να έχω τον γιο μου, σε παρακαλώ;", είπε αρχικά ο Κάζινς. Εν συνεχεία η Γουέστ απάντησε " όχι" και ο Κάζινς της είπε: " θα σου φυτέψω μία σφαίρα στο γαμ...νο κεφάλι".

Η διαμάχη των δύο δεν είναι νέα. Η Γουέστ έχει καταθέσει περιοριστικά μέτρα κατά του NBAer σύμφωνα με το ΤΜΖ, το οποίο γράφει ακόμα ότι η Αστυνομία έχει αρχίσει έρευνα μετά τη σχετική καταγγελία της πρώην συντρόφου του Κάζινς. Ο σέντερ των Λέικερς δεν έχει τοποθετηθεί ακόμα δημοσίως επί του θέματος.

Photo credits: AP Photo/Matt Slocum

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ