NBA

Καζάνι που βράζει οι Νικς, ξέσπασε ο Πρόεδρος της ομάδας!

Καζάνι που βράζει οι Νικς, ξέσπασε ο Πρόεδρος της ομάδας!
AP Photo/Mary Altaffer AP PHOTO/MARY ALTAFFER

Η βαριά εντός έδρας ήττα από τους Καβαλίερς εκνεύρισε τον Πρόεδρο της ομάδας, Στιβ Μιλς, ο οποίος δήλωσε πως δεν είναι ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας.

Ο Πρόεδρος των Νικς, Στιβ Μιλς, δεν συνηθίζει να κάνει δημόσιες τοποθετήσεις, ειδικά μετά από 10 αγώνες. Το γεγονός λοιπόν ότι μετά την βαριά εντός έδρας ήττα από τους Καβαλίερς (87-109) αποφάσισε να μιλήσει στους δημοσιογράφους μάλλον δεν είναι καλό σημάδι.

Ο Μιλς εμφανίστηκε μαζί με τον τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας, Σκοτ Πέρι, μπροστά στους δημοσιογράφους για να κάνουν δηλώσεις, σχολιάζοντας την άσχημη εικόνα της ομάδας, αφού οι Νεοϋορκέζοι έχουν ρεκόρ 2-8 έπειτα από 10 αγώνες.

" Δεν είμαστε ευχαριστημένοι με το σημείο που βρισκόμαστε" δήλωσε αρχικά ο Μιλς, για να συμπληρώσει: " Δεν περιμέναμε να βρισκόμαστε σε αυτή τη θέση έπειτα από 10 αγώνες". Ο Πέρι από την πλευρά του συμπλήρωσε: " Νομίζω πως το γεγονός ότι δεν υπάρχει συνέπεια και έχουμε μόνο κάποιες σποραδικές προσπάθειες είναι ένα θέμα. Αυτό είναι ένα από τα θέματα που συζητήσαμε, για αυτό αποφασίσαμε να μιλήσουμε σε εσάς (σ.σ τους δημοσιογράφους). Επειδή πρέπει να είμαστε συνεπείς σε όλα, ξεκινώντας από την προσπάθειά μας".

Ο Μιλς θέλησε πάντως να ξεκαθαρίσει ότι στηρίζει τον προπονητή της ομάδας, Ντέιβιντ Φιζντέιλ, δηλώνοντας: " Έχουμε υπομονή και πιστεύουμε στον προπονητή μας. Και πιστεύουμε σε αυτό το γκρουπ παικτών, αλλά την ίδια στιγμή - όπως έχουμε πει εγώ και ο Σκοτ (σ.σ Πέρι) πολλές φορές, πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να είμαστε συνεπείς στην απόδοσή μας. Δεν κοιτάζουμε το ρεκόρ μας.

Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η ομάδα να δείξει μεγαλύτερη συνέπεια, επειδή πιστεύουμε ότι αν η ομάδα παίξει όπως στον αγώνα με το Ντάλας θα σημειώσει περισσότερες νίκες".

Κλείνοντας, ο Μιλς θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι ο Ιδιοκτήτης των Νικς, Τζέιμς Ντόλαν, πιστεύει ακόμα στην ομάδα: " Έχει το ίδιο πάθος με εμάς. Θα ήθελε λοιπόν να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα. Νομίζω ότι πιστεύει σε αυτό που κάνουμε και έχει τις ίδιες απαιτήσεις με εμάς".

Το τι θα γίνει από εδώ και πέρα στους Νικς θα έχει σίγουρα πολύ ενδιαφέρον.

AP Photo/Mary Altaffer

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ