ΜΠΑΣΚΕΤ

Καταιγιστικός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, "πάτησε" τους Πέισερς!

Milwaukee Bucks forward Giannis Antetokounmpo, of Greece, shoots against the Charlotte Hornets in the first half of an NBA basketball game in Charlotte, N.C., Wednesday, Oct. 17, 2018. (AP Photo/Nell Redmond)
AP Photo/Nell Redmond AP PHOTO/NELL REDMOND

Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση και να κάνει double-double, οι Μπακς συνέτριψαν με 118-101 τους Πέισερς.

Οι Μπακς και οι Πέισερς έχουν τον ίδιο στόχο φέτος: Να είναι όσο πιο κοντά γίνεται στην ελίτ της Ανατολής (Σέλτικς, Ράπτορς, Σίξερς) με το βλέμμα στην 4η θέση στην Ανατολή. Στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση, το Μιλγουόκι έδειξε να βρίσκεται ένα βήμα μπροστά και με ηγέτη τον Γιάννη Αντετοκούνμπο πήρε μία άνετη νίκη με 118-101.

Ο Γιάννης δεν είχε αντίπαλο στα μέτρα του, ολοκληρώνοντας τον αγώνα με 26 πόντους με 12/16 δίποντα, 0/7 τρίποντα, 2/3 βολές, 15 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 2 κλεψίματα και 1 κόψιμο σε 32 λεπτά συμμετοχής. Άξιος συμπαραστάτης του ήταν ο Κρις Μίντλετον με 23 πόντους, με τον Μάλκολμ Μπρόγκντον να προσθέτει 15 πόντους.

Για τους Πέισερς, ο Βίκτορ Ολαντίπο είχε 25 πόντους, ο Νταγκ ΜακΝτέρμοτ 14 πόντους και ο Ντομάντας Σαμπόνις 12 πόντους και 13 ριμπάουντ.

ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΟΙ ΠΕΪΣΕΡΣ, ΞΕΣΠΑΣΑΝ ΟΙ ΜΠΑΚΣ

Η Ιντιάνα μπήκε καλύτερα στο παρκέ, ξεφεύγοντας στην αρχή με 8-0 και 10-2. Η συνέχεια ωστόσο ανήκε στους Μπακς, οι οποίοι με ένα σερί 11-0 να περάσουν μπροστά με 13-10. Από εκείνο το σημείο κι έπειτα θα είχαν μόνιμα το προβάδισμα μέχρι το τέλος του αγώνα.

Το Μιλγουόκι σταδιακά πήρε τον έλεγχο του ματς, κλείνοντας την πρώτη περίοδο προηγούμενο με 30-25 και την δεύτερη με 62-53. Σουτάροντας τρίποντα με το... κιλό (οι Μπακς τελείωσαν τον αγώνα με 17/47 σουτ πίσω από τα 7.25 μέτρα, με τον Τζον Χένσον να έχει 2/3!) οι γηπεδούχοι ανέβαζαν την διαφορά όσο περνούσε η ώρα, ξεφεύγοντας με 93-76 στο φινάλε της τρίτης περιόδου. Το παιχνίδι από εκεί και πέρα είχε πλέον διαδικαστικό χαρακτήρα, με το Μιλγουόκι να φτάνει σε μία εύκολη νίκη.

Το boxscore της αναμέτρησης (Πηγή ESPN)

Καταιγιστικός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, "πάτησε" τους Πέισερς!
Καταιγιστικός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, "πάτησε" τους Πέισερς!


AP Photo/Nell Redmond

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ