NBA

Κάταγμα στο πρόσωπο ο Ίρβινγκ!

Κάταγμα στο πρόσωπο ο Ίρβινγκ!
AP Photo/Elise Amendola AP PHOTO/ELISE AMENDOLA

Όπως ανακοίνωσαν οι Νετς, ο Καϊρί Ίρβινγκ υπέστη τελικά κάταγμα στο πρόσωπο, με το Μπρούκλιν ωστόσο να ξεκαθαρίζει ότι ο All Star γκαρντ δεν έχει κάτι σοβαρό.

Ο Καϊρί Ίρβινγκ άνοιξε ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του όταν υπέγραψε στους Νετς, οπότε η πρώτη σελίδα μοιάζει βγαλμένη από το πρόσφατο παρελθόν, αφού τραυματίστηκε! Έστω και όχι σοβαρά.

Όπως ανακοίνωσαν οι Νετς, η αγκωνιά που δέχθηκε ο All Star γκαρντ σε μία προπόνηση που έκανε στο Μπρούκλιν είχε ως αποτέλεσμα υπέστη τελικά κάταγμα στην αριστερή πλευρά του προσώπου του.

Σύμφωνα πάντως με τους Νεοϋορκέζους, δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας, με την περίπτωση του Ίρβινγκ να εξετάζεται επί καθημερινής βάσης.

Είναι βέβαια ξεκάθαρο ότι το Μπρούκλιν δεν πρόκειται να ρισκάρει στο ελάχιστο με την περίπτωση του Ίρβινγκ, που γενικά έχει ένα βεβαρημένο ιατρικό ιστορικό, ειδικά από την στιγμή που έχει γίνει ξεκάθαρο ότι αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά θα χάσει όλη την σεζόν ο Κέβιν Ντουράντ.

Την σεζόν 2018/19 ο Ίρβινγκ είχε με την φανέλα των Σέλτικς 23.8 πόντους, 5 ριμπάουντ, 6.9 ασίστ και 1.5 κλεψίματα μέσο όρο σε 33 λεπτά συμμετοχής σε 67 αγώνες.

AP Photo/Elise Amendola

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ