NBA

Καγουάι Λέοναρντ: Τα γιουχαϊσματα και η αγκαλιά με τον Πόποβιτς

Καγουάι Λέοναρντ: Τα γιουχαϊσματα και η αγκαλιά με τον Πόποβιτς

Στην επιστροφή του ως αντίπαλος στο Σαν Αντόνιο ο Καγουάι Λέοναρντ άκουσε το κοινό των Σπερς να τον γιουχάρει και να τον αποκαλεί "προδοτη", ωστόσο το τέλος του αγώνα τον βρήκε αγκαλιά με τον Γκρεγκ Πόποβιτς.

Ο Καγουάι Λέοναρντ ήξερε ότι δεν θα περνούσε καλά στο Σαν Αντόνιο. Έχοντας απαιτήσει ανταλλαγή το περασμένο καλοκαίρι, με το αίτημα του να πραγματοποιείται και τους Σπερς να τον στέλνουν στους Ράπτορς, θεωρήθηκε εχθρός. Στην επιστροφή του λοιπόν ως αντίπαλος, ήταν λογικό να βρεθεί στο επίκεντρο, στην ήττα των Ράπτορς με 107-125 .

Ο Λέοναρντ είδε τους Σπερς να ετοιμάζουν για αυτόν και τον Ντάνι Γκριν ένα όμορφο VIDEO-αφιέρωμα, μόνο και μόνο για να ακούσει στην συνέχεια τους φίλους του Σαν Αντόνιο να τον γιουχάρουν, μέσα σε άσχημο κλίμα:

" Αισθάνθηκα άσχημα για αυτόν. Ο Καγουάι έχει σπουδαίο χαρακτήρα. Όλοι παίρνουμε αποφάσεις στη ζωή μας σχετικά με το μέλλον μας και είχε κάθε δικαίωμα να το κάνει. Αλήθεια αισθάνθηκα άσχημα" δήλωσε μετά τον αγώνα ο Γκρεγκ Πόποβιτς, προσπαθώντας να... απαλύνει λίγο τον πόνο του Λέοναρντ, ο οποίος δήλωσε ότι δεν επηρεάστηκε από τις αποδοκιμασίες.

Ο Πόποβιτς ήταν μάλιστα ο πρώτος που έδωσε το καλό παράδειγμα, αφού μετά το τέλος του αγώνα έσπευσε να αγκαλιάσει τον άλλοτε παίκτη του, σε μία όμορφη στιγμή που έδειξε ότι έχει αφήσει πίσω του το παρελθόν. Στο φινάλε εξάλλου, το μπάσκετ και ο αθλητισμός είναι όμορφα πράγματα, αλλά οι σχέσεις είναι πολύ σημαντικότερες.

Δείτε το VIDEO με την αγκαλιά των δύο ανδρών:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ