ΜΠΑΣΚΕΤ

Ηρθαν στα χέρια και αποβλήθηκαν Τζέι Αρ Σμιθ και Μάρκους Σμαρτ!

Ηρθαν στα χέρια και αποβλήθηκαν Τζέι Αρ Σμιθ και Μάρκους Σμαρτ!

Τι κι αν ήταν φιλικό; Οι Τζέι Αρ Σμιθ και Μάρκους Σμαρτ ήρθαν στα χέρια στο παιχνίδι των Καβαλιέρς με τους Σέλτικς και αποβλήθηκαν, κάνοντας στην συνέχεια αμφότεροι εμπρηστικές δηλώσεις!

Αρχισαν τα... όργανα από νωρίς φέτος στο ΝΒΑ. Πριν ακόμα ξεκινήσει η σεζόν για την ακρίβεια, αφού οι Τζέι Αρ Σμιθ και Μάρκους Σμάρτ κατάφεραν να αποβληθούν στο ξεκίνημα του φιλικού των Καβαλίερς με τους Σέλτικς (νίκη με 113-102 των πρώτων) επειδή ήρθαν στα χέρια!

Το σκηνικό είχε ως εξής: Με τους Σέλτικς να έχουν επίθεση και τον Τέρι Ροζίερ να ευστοχεί σε σουτ, ο Σμιθ βρέθηκε να παλεύει με τον Αυστραλό Άαρον Μπέινς κάτω από το καλάθι για την μπάλα, με τον δεύτερο να του "κλειδώνει" το χέρι. Ο Σμιθ εκνευρίστηκε από αυτό και έσπρωξε τον αντίπαλό του, με τον Σμαρτ στην συνέχεια να έρχεται από πίσω και να χτυπάει τον γκαρντ των Καβαλίερς! Τότε ήταν που και ο Σμιθ αντέδρασε, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να μπουν στη μέση οι υπόλοιποι παίκτες των Καβαλίερς και των Σέλτικς για να τους χωρίσουν πριν να είναι αργά!

Το ενδιαφέρον βέβαια είναι ότι η κόντρα των δύο γκαρντ είχε και... δεύτερο ημίχρονο, με τον Σμιθ να δηλώνει για τον Σμαρτ ότι " Είναι ένας τύπος που θεωρεί πως είναι σκληρός, αλλά οδηγεί την λίγκα στις βουτιές. Εύκολα. Δεν γίνεται να κάνει τόσο θέατρο και μετά να λες ότι είσαι σκληρός. Πώς γίνεται αυτό; Και μετά αρχίζεις να κρέμεσαι από τους συμπαίκτες σου. Δεν ήρθε να παίξει μπάσκετ σήμερα και το ξέρει. Δεν ήθελε να παίξει. Του είπε ο προπονητής του ότι πρέπει να παίξει και εκνευρίστηκε και ύστερα προσπάθησε να ξεσπάσει σε κάποιον άλλο. Στο τέλος της ημέρας, δεν πρόκειται να κάτσω να χάσω λεφτά για να παλέψω με τον Μάρκους Σμαρτ. Δεν πρόκειται να χάσω λεφτά για το τατουάζ μου , οπότε γιατί να χάσω για αυτόν;"

Ο Σμαρτ από την πλευρά του μιλώντας στους δημοσιογράφους είπε ότι δεν είναι κακός και πως είπε στον Σμιθ να τον συναντήσει έξω για να λύσουν τις διαφορές τους! Αποτέλεσμα; Να απαντήσει ο Σμιθ μέσω twitter, αφού πόσταρε το VIDEO με τις δηλώσεις του Σμαρτ, γράφοντας από πάνω: " Ας συναντηθούμε στον δρόμο!" Ιδού και το σχετικό tweet:

Για την ιστορία, μάλλον αμφότεροι θα τιμωρηθούν με πρόστιμο από την λίγκα, τόσο για την συμπεριφορά τους, όσο και για τις δηλώσεις που ακολούθησαν, χωρίς να αποκλείεται να τιμωρηθούν και ποινή αποκλεισμού από κάποια παιχνίδια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ