ΜΠΑΣΚΕΤ

"Πόλεμος" J.R Smith με το ΝΒΑ για ένα... τατουάζ!

Cleveland Cavaliers guard J.R. Smith (5) is defended by Golden State Warriors guard Stephen Curry (30) during the first half of Game 1 of basketball's NBA Finals in Oakland, Calif., Thursday, May 31, 2018. (AP Photo/Marcio Jose Sanchez)
AP Photo/Marcio Jose Sanchez AP PHOTO/MARCIO JOSE SANCHEZ

Το ΝΒΑ ενημέρωσε τον J.R Smith ότι για κάθε αγώνα που δεν θα καλύπτει το νέο τατουάζ που έκανε θα του επιβάλει πρόστιμο, με τον γκαρντ των Cavaliers να ξεσπάσει με ένα επιθετικό μήνυμα στο Instagram!

Ο J.R Smith σε... νέες περιπέτειες! Ο εκκεντρικός γκαρντ τράβηξε πάλι τα βλέμματα πάνω του, αφού μόλις ξεκίνησε μία κόντρα με το ΝΒΑ εξαιτίας του τελευταίου του τατουάζ. Αποτέλεσμα είναι το μεν ΝΒΑ να τον απειλεί με πρόστιμο, τον δε Smith να ξεσπάει μέσω Social Media και να υψώνει το μεσαίο του δάκτυλο με ένα emoji στο τέλος του μηνύματός του με αποδέκτες τους ανθρώπους της Λίγκας! Τι έγινε όμως; Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή....

Ο Smith εμφανίστηκε στο training camp των Cavaliers έχοντας ένα καινούριο τατουάζ στην αριστερή του γάμπα. Αυτό το τατουάζ είναι μία λέξη, η οποία τυχαίνει να είναι και μία εταιρεία ένδυσης η οποία συνεργάζεται με την εταιρεία ένδυσης που τον ντύνει. Η λεπτομέρεια της υπόθεσης; Κανείς δεν τον πλήρωσε για να κάνει αυτό το τατουάζ, αλλά απλώς του άρεσε το σχέδιο. Κάπου εδώ όμως είναι που εμφανίστηκε στο ΝΒΑ.

Η Λίγκα λοιπόν ενημέρωσε τον Smith ότι πρέπει να καλύπτει το τατουάζ του κατά την διάρκεια των αγώνων, επειδή έτσι κάνει διαφήμιση σε μία εταιρεία και πως αν δεν το κάνει τότε θα του επιβάλει πρόστιμο. Το γεγονός αυτό όμως εκνεύρισε τον Smith, ο οποίος ξέσπασε μέσω Social Media με ένα διπλό σχόλιο στο Instagram, αφού ανέβασε μία φωτογραφία λέγοντας τι συνέβη και δίπλα στα σχόλια έγραψε ότι μόνο σε αυτόν συμβαίνουν αυτά, ενώ συνόδευσε αμφότερα τα κείμενα με ένα υψωμένο μεσαίο δάκτυλο!

Συγκεκριμένα, η φωτογραφία που ανέβασε ο Smith έλεγε: " Μόλις πληροφορήθηκα σήμερα ότι θα μου επιβάλλεται πρόστιμο σε κάθε παιχνίδι που δεν θα καλύπτω το τατουάζ που έχω στο πόδι μου!! Αυτοί οι άνθρωποι στην λίγκα είναι το κάτι άλλο!". Δίπλα στην φωτογραφία ο Smith έγραψε: " Ορκίζομαι ότι είμαι το μόνο άτομο που του κάνουν τέτοια σκ...α. Αυτό που μου λες είναι ότι πρέπει να καλύπτω το τατουάζ μου για ποιον λόγο; Δεν βάζεις άλλους ανθρώπους να καλύπτουν τα τατουάζ τους που έχουν άλλα logos ή κάτι τέτοιο, αλλά επειδή είμαι εδώ, τότε ξαφνικά όλο αυτό είναι πρόβλημα!!! Αυτά τα σκ...α είναι τρελά".

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

"Πόλεμος" J.R Smith με το ΝΒΑ για ένα... τατουάζ!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ