NBA

Η σύζυγος του ιδιοκτήτη των Γουόριορς δέχεται απειλές για τη ζωή της

Η σύζυγος του ιδιοκτήτη των Γουόριορς δέχεται απειλές για τη ζωή της

Σε μπελάδες βρέθηκε η σύζυγος του ιδιοκτήτη των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, εξαιτίας της ευγένειάς της προς τον Τζέι Ζι και την Μπιγιόνσε στη διάρκεια του Game 3 των ΝΒΑ Finals (VIDEO).

Το βράδυ της Τετάρτης (5/6) ήταν σίγουρα ιδιαίτερο για την Νικόλ Κούραν, την σύζυγο του ιδιοκτήτη των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, Τζο Λακόμπ. Η οικοδέσποινα του Game 3 των NBA Finals καλωσόρισε αρκετές ώρες πριν από το τζάμπολ τον Τζέι Ζι και την Μπιγιόνσε στην Όρακλ Αρίνα, ωστόσο η ευγενική της κίνηση να τους ρωτήσει τι ήθελαν να πιουν την έβαλε σε περιπέτειες.

Όταν η Κούραν έσκυψε ελαφρώς πάνω από την Μπιγιόνσε, προς το μέρος του Τζέι Ζι, για να τον ρωτήσει αν ήθελε λάιμ στην βότκα του, η διάσημη τραγουδίστρια την κοίταξε κάπως... περίεργα. Οι φωτογραφίες έκαναν γρήγορα τον γύρο του διαδικτύου, με αποτέλεσμα στον λογαριασμό της συζύγου του ιδιοκτήτη των Γουόριορς να φτάσουν δεκάδες, ίσως εκατοντάδες υβριστικά μηνύματα, ανάμεσα στα οποία και κάποια που απειλούσαν τη ζωή και την σωματική ακεραιότητά της.

" Προσπαθούσα να είμαι καλή οικοδέσποινα. Δεν έχω ξαναζήσει διαδικτυακό εκφοβισμό σαν κι αυτόν, δεν μπορώ να το πιστέψω ότι οι παίκτες μας το ζούν αυτό καθημερινά" σχολίασε σήμερα (6/6) η Κούραν, η οποία ήταν απλά ευγενική, αλλά και άτυχη καθώς οι φωτογράφοι "έπιασαν" τη στιγμή που η Μπιγιόνσε έμοιαζε να νιώθει κάπως αμήχανα την ώρα που ο άνδρας της μιλούσε μαζί της.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ