NBA

Η Ελίνα Ντέλε Ντον κοιμήθηκε με το τρόπαιο του WNBA

Washington Mystics guard Elena Delle Donne warms up before a single elimination WNBA basketball playoff game against the Los Angeles Sparks, Thursday, Aug. 23, 2018, in Washington. (AP Photo/Nick Wass)
Washington Mystics guard Elena Delle Donne warms up before a single elimination WNBA basketball playoff game against the Los Angeles Sparks, Thursday, Aug. 23, 2018, in Washington. (AP Photo/Nick Wass) AP

Με το τρόπαιο του πρωταθλήματος του WNBA στην αγκαλιά της κοιμήθηκε η Ελίνα Ντέλε Ντον, για να μοιραστεί η σύζυγός της την εικόνα μέσω Instagram (PHOTO).

Στα 30 της χρόνια, πήρε το βραβείο της πολυτιμότερης παίκτριας στο WNBA και τα ξημερώματα της Παρασκευής (11/10) αναδείχθηκε και πρωταθλήτρια με τις Ουάσινγκτον Μίστικς . Η Ελίνα Ντέλε Ντον έγραψε ιστορία με τον πρώτο τίτλο της ομάδας της πρωτεύουσας των ΗΠΑ και τώρα θα ξεκουραστεί καθώς αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα στη διάρκεια του καλοκαιριού και κυρίως στη διάρκεια των playoffs.

Η ύψους 1μ.96 φόργουορντ απόλαυσε τις στιγμές το βράδυ της Πέμπτης και τελικά κοιμήθηκε μαζί με το τρόπαιο, με την σύζυγό της, Αμάντα Ντέλε Ντον, να δημοσιεύει και την σχετική φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Instagram. Η Ελίνα Ντέλε Ντον έχει πλέον ένα πρωτάθλημα, δύο βραβεία MVP, έξι συμμετοχές σε All-Star, τέσσερις στην κορυφαία πεντάδα, ενώ φέτος μπήκε στο club 50-40-90 (ποσοστά σε δίποντα - τρίποντα - βολές) για πρώτη φορά στην καριέρα της.

Η Ελίνα Ντέλε Ντον κοιμήθηκε με το τρόπαιο του WNBA
TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ