ΗΠΑ

WNBA: Το σήκωσαν οι Μίστικς, με MVP τη Μέσμαν

WNBA: Το σήκωσαν οι Μίστικς, με MVP τη Μέσμαν
AP Photo/Alex Brandon AP PHOTO/ALEX BRANDON

Οι Γουάσινγκτον Μίστικς επιβλήθηκαν με 89-78 των Κονέκτικατ Σαν στο Game 5 και κατέκτησαν με 3-2 νίκες τον τίτλο στο WNBA, στο πρώτο πρωτάθλημα της ιστορίας τους.

Οι Γουάσινγκτον Μίστικς είναι οι βασίλισσες του WNBA. Οι Μίστικς επιβλήθηκαν με 89-78 των Κονέκτικατ Σαν στο Game 5 των τελικών του WNBA και κατέκτησαν έτσι το πρώτο πρωτάθλημα της ιστορίας τους.

Κορυφαίοι των νικητών ήταν η Έμμα Μέσμαν, η οποία τελείωσε τον αγώνα με 22 πόντους, 3 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 2 κλεψίματα και 2 κοψίματα σε 27 λεπτά συμμετοχής, κατακτώντας μάλιστα και το βραβείο της MVP των τελικών, παρά το γεγονός ότι ερχόταν από τον πάγκο! Η Βελγίδα έγινε η πρώτη παίκτρια στην ιστορία του WNBA που κατέκτησε το σχετικό βραβείο αν και δεν ξεκινούσε στην βασική πεντάδα της ομάδας της!

Κατά την διάρκεια της σειράς, η Μέσμαν είχε 17.8 πόντους, 4.6 ριμπάουντ και 1.8 ασίστ μέσο όρο, δείχνοντας τον δρόμο στις Μίστικς.

Η Έλενα Ντελε Ντον με 21 πόντους και 9 ριμπάουντ ακολούθησε σε αποδοση την Μέσμαν στο Game 5, με τις Κρίστι Τόλιβερ και Νατάσα Κλαόυντ να προσθέτουν από 18 πόντους.

Για τις Σαν, η Τζονκουελ Τζόουνς είχε 25 πόντους και 9 ριμπάουντ και η Αλίσα Τόμας 21 πόντους, 12 ριμπάουντ και 6 ασίστ.

AP Photo/Alex Brandon

TAGS ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ