NBA

Η ατάκα του Γιάννη Αντετοκούνμπο που έκανε τον ΛεΜπρόν να ξεκαρδιστεί

Η ατάκα του Γιάννη Αντετοκούνμπο που έκανε τον ΛεΜπρόν να ξεκαρδιστεί

Κατά την διάρκεια του ντραφτ του All Star Game ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πέταξε την ατάκα της βραδιάς προς τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, με τον "Βασιλιά" να ξεκαρδίζεται στα γέλια, σε ένα υπέροχο σκηνικό.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και ο ΛεΜπρόν Τζέιμς έκαναν τις επιλογές τους ως αρχηγοί των ομάδων τους ενόψει του φετινού All Star Game της 17ης Φεβρουαρίου, σε χαλαρό κλίμα, που περιελάμβανε πολλά αστεία. Κανένα αστείο όμως δεν ξεπέρασε ένα του Γιάννη.

Με την διαδικασία να έχει ολοκληρωθεί και τους δύο σταρ να έχουν επιλέξει τους συμπαίκτες τους, ο ΛεΜπρόν πρότεινε στον Γιάννη ανταλλαγή, προσφέροντάς του τον Ράσελ Γουέστμπρουκ για χάρη του Μπεν Σίμονς. Ενώ λοιπόν στο στούντιο του TNT συζητούσαν κατά πόσο αυτό μπορεί να συμβεί, ο Γιάννης είπε απευθυνόμενος στον Τζέιμς: " Τι θα έλεγες να συμπεριληφθεί ο Ντουέιν Γουέιντ στην ανταλλαγή;"

Την στιγμή που το είπε αυτό επικράτησε... πανικός στο στούντιο από τα γέλια, με τον ΛεΜπρόν επίσης να ξεκαρδίζεται, αφού ο Γουέιντ είναι ο κολλητός του από την εποχή που ήταν συμπαίκτες στο Μαϊάμι και ήταν δεδομένο πως δεν θα δεχόταν κάτι τέτοιο.

Δείτε το απολαυστικό στιγμιότυπο:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ