NBA

Η άφιξη του... εργάτη Γουέστμπρουκ στο Toyota Center

Oklahoma City Thunder guard Russell Westbrook (0) celebrates after hitting a 3-point basket against the Sacramento Kings during the first half of an NBA basketball game in Sacramento, Calif., Wednesday, Dec. 19, 2018. (AP Photo/Steve Yeater)
AP Photo/Steve Yeater AP PHOTO/STEVE YEATER

Ο Ράσελ Γουέστμπρουκ φόρεσε τα ρούχα της... δουλειάς στο Χιούστον. Δείτε πως πήγε στο Toyota Center ο σούπερ σταρ της Οκλαχόμα Σίτι για τον αγώνα με τους Ρόκετς (VIDEO).

Ο Ράσελ Γουέστμπρουκ είναι διάσημος -προ πάντων- για τρία πράγματα. Για το εκρηκτικό παιχνίδι του, τα τριπλ-νταμπλ και τα εκκεντρικά ντυσίματα του. Στο παιχνίδι με το Χιούστον παρουσίασε και τις τρεις πτυχές του εαυτού του. Οδήγησε την Οκλαχόμα Σίτι στη νίκη επί των Ρόκετς , έκανε το ένατο συνεχόμενο τριπλ-νταμπλ (ισοφαρίζοντας το σχετικό ρεκόρ του Γουίλτ Τσέιμπερλεν) και φυσικά τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω του με τον τρόπο που πήγε ντυμένος στο Toyota Center.

Ο σούπερ σταρ της Θάντερ επέλεξε ένα outfit που στο πάνω μέρος του παραπέμπει περισσότερο σε εργάτη οικοδομής, συνδυασμένο με πορτοκαλί παντελόνι και ασημί παπούτσια. Όπως ήταν λοιπόν φυσικό, έκλεψε την παράσταση πριν καν πατήσει το πόδι του στο παρκέ του Toyota Center...

Δείτε το video με την άφιξη του Ράσελ Γουέστμπρουκ:


Photo credits: AP Photo/Steve Yeater
TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ