NBA

Γουόρθι: "Απίστευτος ο ΛεΜπρόν, αλλά ο Τζόρνταν είναι ο GOAT"

Γουόρθι: "Απίστευτος ο ΛεΜπρόν, αλλά ο Τζόρνταν είναι ο GOAT"
AP Photo/Marcio Jose Sanchez AP PHOTO/MARCIO JOSE SANCHEZ

Ο Τζέιμς Γουόρθι κλήθηκε (και αυτός) να απαντήσει στο δίλημμα "Τζόρνταν ή ΛεΜπρόν" και ξεκαθάρισε ότι για αυτόν ο κορυφαίος είναι ο "Air".

Αν η κουβέντα για τον κορυφαίο παίκτη όλων των εποχών γινόταν μία φορά μέχρι πρόσφατα, η προβολή του " The Last Dance" την επανέφερε στο προσκήνιο και γίνεται... δέκα φορές. Ο λόγος δεν είναι οι διαφορετικές απαντήσεις, αλλά ότι γίνεται διαρκώς η ίδια ερώτηση.

Με τον κόσμο να έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει και να θυμηθεί ξανά τον Μάικλ Τζόρνταν, πολλοί βρίσκουν την ευκαιρία να ρωτήσουν όποιον έζησε τον "Air" να καταθέσει την άποψή του. Ο τελευταίος που κλήθηκε να απαντήσει σε αυτό το ερώτημα ήταν ο θρύλος των Λέικερς Τζέιμς Γουόρθι.

Ο Γουόρθι, ο οποίος υπήρξε συμπαίκτης με τον Τζόρνταν στο κολέγιο του Νορθ Καρολάινα, φιλοξενήθηκε στο podcast του γκαρντ των Λέικερς, Ντάνι Γκριν, και όταν η κουβέντα πήγε στην ερώτηση αν ο GOAT (Greatest of All Time ή αλλιώς καλύτερος παίκτης όλων των εποχών) είναι ο Τζόρνταν ή ο ΛεΜπρόν ήταν απολύτως ειλικρινής.

" Είναι δύσκολο φίλε, θα μπορούσα να κατακτήσω πρωτάθλημα με οποιονδήποτε εκ των δύο ως συμπαίκτη" δήλωσε αρχικά, πριν αποκαλύψει την επιλογή του: " Δεν έχουμε ξαναδεί ποτέ ένα σώμα σαν αυτό του ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο οποίος είναι έτσι από τότε που μπήκε στη λίγκα. Θα μπορούσε ακόμα και τώρα αν το αποφάσιζε να παίξει στους Ντάλας Κάουμπόις (σ.σ ομάδα του NFL).

Αν έπρεπε πάντως να διαλέξω, θα επέλεγα τον Τζόρνταν, επειδή έπαιξα μαζί του. Ξέρω ότι ήταν αδίστακτος όταν έπαιζε και κανείς άλλος στη λίγκα δεν είναι έτσι, κανείς δεν έχει την έντση που είχε αυτός. Λατρεύω τον ΛεΜπρόν, είναι απίστευτος, αλλά πρέπει να πάω με τον δικό μου".

AP Photo/Marcio Jose Sanchez

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ